Libnet.ro
UNICEF

23:00

Violeta Alexandru anunta reducerea posturilor din Ministerul Muncii

B1 B1,
Violeta Alexandru anunta reducerea posturilor din Ministerul Muncii

Violeta Alexandru anunta ca Ministerul Muncii trece printr-un amplu proces de reorganizare, iar de la 424 de posturi se va ajunge la 323. Da, propun reducerea numarului de posturi, scaderea numarului. continuă pe B1

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta reducerea posturilor din minister: De la 424 posturi, aceasta propunere de organigrama are 323 posturi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a scris pe Facebook ca se afla in mijlocul unei reorganizari in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), iar noua organigrama va avea cu 101 posturi mai putine, respectiv se va ajunge la 323 de la 424 de posturi.

VIOLETA ALEXANDRU: Pensiile cash se platesc incepand de joi

Pensiile distribuite de Posta Romana in bani cash vor incepe sa fie transmise de postasi incepand de joi, astfel ca in luna ianuarie vor exista intarzieri de 3-4 zile fata de o luna obisnuita in distribuirea pensiilor, a declarat, marti seara, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Marius Budai, declaratii dure: Violeta Alexandru i-a facut pe romani puturosi

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a reactionat vehement dupa ce Violeta Alexandru a afirmat ca romanii care critica posiblitatea cresterii varstei de pensionare sunt cei care cauta metode pentru a munci cat mai putin.

Violeta Alexandru, despre posibilitatea cresterii varstei de pensionare la 70 de ani: Suntem departe de o decizie in acest sens in functie de cum reactioneaza societatea, se va trece la masurile care se impun

Ministrul muncii Violeta Alexandru sustine ca suntem departe de a lua o decizie, in ceea ce priveste o posibila crestere a varstei de pensionare la 70 de ani. Ministrul spune ca sunt analizate si tendintele la nivel european, urmand sa fie scoase in dezbatere publica mai multe variante in ceea ce priveste varsta pensionarii.

Detaliul uitat de Violeta Alexandru, in recomandarea pentru pensionari

Violeta Alexandru le recomanda pensionarilor sa primeasca pensia pe card. Ce nu cunoaste Ministrul Muncii.

Violeta Alexandru: Fac un apel la pensionari sa aleaga pensia pe card; pensiile cash se platesc incepand de joi

Pensiile distribuite de Posta Romana in bani cash vor incepe sa fie transmise de postasi incepand de joi, astfel ca in luna ianuarie vor exista intarzieri de 3-4 zile fata de o luna obisnuita in distribuirea pensiilor, a declarat, marti seara, la Digi 24, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru sustine ca PNL este obligat sa aiba un candidat propriu pentru Primaria Capitalei

Violeta Alexandru, presedintele organizatiei PNL Bucuresti, sustine ca liberalii sunt obligati sa aiba un candidat propriu la Primaria Bucuresti. Poate fi vorba despre un candidatul unic al opozitiei.

Secretar de stat din Ministerul Culturii, acuzat ca ar fi hartuit sexual o minora

Un secretar de stat din Ministerul Culturii este acuzat ca ar fi hartuit o tanara de 17 ani. Cosmin Marcovici este acuzat de minora ca ar fi hartuit-o sexual si persecutat-o pentru ca nu a cedta avansurilor.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea a esuat in reducerea poluarii din Capitala

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este vinovata pentru gradul actual de poluare a aerului din municipiul Bucuresti, a afirmat, ieri, deputatul independent Nicusor Dan, cel care isi doreste sa devina candidat unic al dreptei politice pentru Primaria municipiului Bucuresti.

PressOne: Numarul 2 din Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a plagiat peste 150 de pagini din teza sa de doctorat

Bogdan Despescu, chestor sef de politie si secretar de stat in Ministerul de Interne, a plagiat cel putin 157 de pagini din cele 345 ale tezei de doctorat sustinute in anul 2010 la Academia de Politie, scrie PressOne. Despescu, dupa acuzatiile de plagiat in teza de doctorat: Activitatea pentru elaborarea si redactarea acestei lucrari am desfasurat-o respectand legislatia in domeniu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )