Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIOLETA ALEXANDRU, DUPA ALEGEREA LA SEFIA PNL BUCURESTI: Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIOLETA ALEXANDRU, DUPA ALEGEREA LA SEFIA PNL BUCURESTI: Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici

Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirma, dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti, ca urmeaza lucruri si mai bune, bazate pe forta celor care cred in modul sau de a face politica, cu decenta. fara kitsch si aroganta - marca PSD. Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici, anunta ea. continuă pe Ziarul Bursa

Violeta Alexandru, dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti: Urmeaza lucruri si mai bune

Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirma, dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti, ca urmeaza lucruri .

Violeta Alexandru anunta revolutie in PNL Bucuresti: Orice a fost se opreste aici!

Violeta Alexandru sustine dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti, ca urmeaza lucruri si mai bune, bazate pe forta celor care cred in modul sau de a face politica, cu decenta. fara kitsch si aroganta - marca PSD. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook al ministrului Muncii.

Ludovic Orban o inscauneaza pe Violeta Alexandru, la sefia PNL Bucuresti: Este muncitoare, empatica, sensibila, deschisa

Premierul Ludovic Orban o lauda pe Violeta Alexandru, in cadrul evenimentului in care va fi ales presedintele PNL Bucuresti.

Violeta Alexandru, dupa ce a fost aleasa la sefia organizatiei PNL din Capitala: Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici

Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici, a sustinut Violeta Alexandru, dupa ce a fost aleasa in functia de presedinte al organizatiei PNL din Capitala. Orice o fi fost din USL.

Violeta Alexandru a fost desemnata presedinte al PNL Bucuresti

Violeta Alexandru a fost desemnata presedintele PNL Bucuresti. Au fost 920 de voturi pentru si doar 10 impotriva. 11 voturi au fost anulate. Pentru mine nu e mandrie mai mare decat sa .

Ministrul Muncii, explicatii despre pensii si alocatii, dupa demiterea Guvernului Orban

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a explicat ce se va intampla cu proiectele pe care le are la minister, acum ca Guvernul PNL a fost demis prin motiune de cenzura si functioneaza cu puteri limitate. Alexandru.

Violeta Alexandru, noul presedinte PNL Bucuresti: Fara kitsch si aroganta marca PSD

Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a fost aleasa sambata presedinte al Partidului National Liberal Bucuresti.

Batalia pentru Capitala a inceput! Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea: 5 luni si scapam de aceasta catastrofa!

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, lanseaza un atac dur la adresa Primarului Capitalei, Gabriela Firea, pe care o acuza ca minte in cazul avariei la reteaua de termoficare a Bucurestiului.

Scandal urias dupa demiterea Guvernului. Ministrul Violeta Alexandru, reclamata la DNA

Scandal urias dupa demiterea Guvernului in centrl caruia este acum ministru Muncii Violeta Alexandru. Angajatii din minister o acuza pe Violeta Alexandru ca vrea sa dea banii publici unor firme private care sa gestioneze de exemplu problema somerilor.

Violeta Alexandru a pus angajatii sa semneze ca nu o vor critica public. Documentul revoltator publicat de Cristian Vasilcoiu

Agentia Nationala pentru Ocupare a Fortei de Munca a trimis filialelor din tara o circulara prin care angajatilor li se pune in vedere ca nu au voie sa aiba opinii publice cu privire la activitatea Ministerului condus de Violeta Alexandru. Documentul a fost facut public de Cristian Vasilcoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )