Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIOLETA ALEXANDRU, MINISTRUL MUNCII: Negociem un acord cu omologii germani privind protectia muncitorilor romani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIOLETA ALEXANDRU, MINISTRUL MUNCII: Negociem un acord cu omologii germani privind protectia muncitorilor romani

Daca exista un singur cetatean roman care intampina probleme, el trebuie sa stie ca este reprezentat institutional, prin atasatul de munca trimis la ambasada din tara respectiva, a afirmat Violeta Alexandru, ministrul Muncii, in cadrul comisiei parlamentare de specialitate, cu prilejul audierii privind problemele intampinate de muncitorii sezonieri plecati din tara noastra in Germania. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Muncii si cel al Externelor, audiati cu privire la situatia muncitorilor romani din strainatate. Violeta Alexandru: Astept sa se ridice starea de urgenta ca sa plec in Germania pentru a avea un dialog direct cu autoritatile (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si cel al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, au fost audiati, luni in comisiile de specialitate din Parlament, cu privire la situatia muncitorilor romani care au plecat la.

Ministrul Muncii vrea ca cei care ies la pensie sa primeasca banii mai repede. Ministrilor dinaintea mea nu le-a pasat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca, daca va reusi sa faca posibil ca cei care ies la pensie sa nu-si mai astepte dreptul ani de zile, va fi forma ei de respect pentru acesti oameni muncitori, dar si pentru Europa.

Bogdan Aurescu si Violeta Alexandru, audiati in Parlament pe tema romanilor plecati la munca in strainatate

Comisiile reunite de politica externa, afaceri europene si munca ale Senatului ii vor audia luni, de la ora 12. 00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, si pe cel al Muncii, Violeta Alexandru.

MINISTRUL MUNCII: Toate cererile de somaj tehnic vor fi verificate

Toate cererile depuse pentru obtinerea somajului tehnic platit de stat vor fi verificate, iar primele sanctiuni pentru antreprenorii care au incercat sa obtina plati duble pentru somajul tehnic sunt pregatite, a scris pe Facebook ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ce se intampla cu majorarea pensiilor. Nu vreau sa ingrijorez pensionarii!

Adrian Ursu a vorbit in cadrul Editiei Speciale cu Rares Bogdan, Marius Budai si Calin Popescu Tariceanu despre declaratia Violetei Alexandru, ministrul Muncii, cu privire la ce se va intampla cu majorarea pensiilor in perioada urmatoare.

Ministrul Muncii: Toate cererile de somaj tehnic vor fi verificate, suntem pregatiti pentru aplicarea primelor sanctiuni

Toate cererile depuse pentru obtinerea somajului tehnic platit de stat vor fi verificate, iar primele sanctiuni pentru antreprenorii care au incercat sa obtina plati duble pentru somajul tehnic sunt pregatite, a scris pe Facebook ministrul Muncii si.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )