Libnet.ro
UNICEF

07:30

Violeta Alexandru, propusa de Ludovic Orban sefa la PNL Bucuresti. Ce spune Rares Bogdan

Hotnews Hotnews,
 Violeta Alexandru, propusa de Ludovic Orban sefa la PNL Bucuresti. Ce spune Rares Bogdan

Ludovic Orban a propus, in sedinta conducerii liberalilor de azi, ca Violeta Alexandru sa preia conducerea PNL Bucuresti. continuă pe Hotnews

Violeta Alexandru, propusa presedinte al PNL Bucuresti

Violeta Alexandru, consilier al presedintelui PNL, a fost propusa de Ludovic Orban presedinte interi.

RARES BOGDAN: Violeta Alexandru este un om foarte valoros

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat, astazi, ca Violeta Alexandru, desemnata presedinte interimar al PNL Bucuresti, este un om valoros, insa a subliniat ca aceasta trebuie sa stie ca in Capitala sunt persoane care trebuie puse la punct.

Rares Bogdan, despre propunerea Violetei Alexandru ca sef interimar al PNL Bucuresti: Nu pot fi decat incantat

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat marti ca ar fi incantat daca Violeta Alexandru va fi desemnata presedinte interimar al PNL Bucuresti, pozitie pe care el s-a oferit sa o preia dupa demisia lui Cr.

Rares Bogdan: Violeta Alexandru sa stie ca in Bucuresti sunt crocodili, sobolani mari si persoane ce trebuie puse la punct

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat marti ca Violeta Alexandru, desemnata presedinte interimar al PNL Bucuresti, este un om valoros, insa a subliniat ca aceasta trebuie sa stie ca in Capitala sunt persoane care trebuie puse la punct, scrie Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: BEx al PNL a adoptat proiectul de revizuire a Constitutiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Biroul Executiv al liberalilor a adoptat proiectul de revizuire a Constitutiei, printre prevederi numarandu-se si interdictia pentru persoanele condamnate de a candida la parlamentare si europarlamentare.

Ludovic Orban: Violeta Alexandru - omul potrivit sa produca o schimbare la fata a PNL in Bucuresti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, marti, ca Biroul Executiv al liberalilor a decis, la propunerea sa, desemnarea Violetei Alexandru presedinte interimar al PNL Bucuresti, aratand ca este omul.

Surse: Sedinta cu scandal in PNL. Ludovic Orban l-a sfidat pe Rares Bogdan. Pe cine a propus pentru sefia PNL Bucuresti

Liderul PNL Ludovic Orban a propus-o, marti, pe Violeta Alexandru, fost ministru pentru Dialog social in Guvernul Ciolos, pentru a prelua functia de presedinte al PNL Bucuresti, sustin surse politice pentru Adevarul.

DUPA DEMISIA LUI CRISTIAN BUSOI: Violeta Alexandru, presedinte interimar al PNL Bucuresti

Violeta Alexandru a fost aleasa, astazi, presedinte interimar al PNL Bucuresti, loc ramas vacant dupa demisia lui Cristian Busoi.

Cine este Violeta Alexandru, noul presedinte al PNL Bucuresti: Fost ministru pentru Dialog Social si director al Institutul pentru Politici Publice (VIDEO)

Biroul Executiv al PNL a votat marti numirea drept presedinte interimar al PNL Bucuresti a Violetei Alexandru cu 21 de voturi pentru, 2 voturi impotriva si 2 abtineri, scrie G4 Media. in varsta.

Violeta Alexandru a fost votata drept presedinte interimar al PNL Bucuresti. Ce spune Rares Bogdan despre aceasta decizie (VIDEO)

Biroul Executiv al PNL a votat marti numirea drept presedinte interimar al PNL Bucuresti a Violetei Alexandru cu 21 de voturi pentru, 2 voturi impotriva si 2 abtineri, scrie G4 Media. Decizia BEX.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )