Libnet.ro
UNICEF

23:15

Violeta Alexandru: Romanii plecati la munca in Germania trebuie sa reclame in scris abuzurile angajatorilor

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Romanii plecati la munca in Germania trebuie sa reclame in scris abuzurile angajatorilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut apel la romanii plecati la munca in Germania, cerandu-le sa reclame in scris abuzurile angajatorilor pentru a putea fi ajutati. continuă pe Adevărul

Conditii mizere pentru romanii plecati la munca in Germania: Nu vor sa ne dea buletinele. Ne tin fara bani si fara mancare. Vor sa sclavim

Mai multi romani plecati la munca in Germania se plang de conditiile oferite de patroni. Oamenii ar fi fost lasati fara mancare si fara bani pentru ca au refuzat sa mearga la munca, pentru ca nu li s-a facut contract de munca.

Apel al unei asociatii a romanilor catre autoritati: Romanii veniti la munca in Germania, obligati sa lucreze in conditii inumane. Unii sunt concediati de pe o zi pe alta

Societatea Germano-Romana pentru Integrare si Migratie SGRIM e. face un apel catre autoritati sa se implice in cazul muncitorilor sezonieri adusi in Germania cu avionul, care ar fi obligati sa munceasca in conditii inumane si fara reguli de igiena si de distantare sociala, iar unii dintre ei nici macar nu ar fi vazut contractele de munca.

Violeta Alexandru despre sezonierii romani plecati in Germania: Fiecare stie ce este mai bine pentru sine

Ministrul Muncii a venit cu o pozitie dupa ce mii de romani au plecat cu curse charter spre Germania, la munca. Violeta Alexandru a declarat ca nu s-a grabit sa comunice, verificand pana acum informatii din surse oficiale.

Violeta Alexandru: imi doresc ca bugetarii sa-i respecte mai mult pe privati. Ei se sacrifica acum si ei vor reporni economia

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a exprimat dorinta ca bugetarii, adica angajatii din sistemul public, sa-i respecte mai mult pe cei din mediul privat, care se sacrifica acum, dar ei vor fi cei care vor reporni motoarele economiei.

Violeta Alexandru: Guvernul, alaturi de presedintele Iohannis, au gestionat singuri criza

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat, luni, un lung mesaj pe Facebook, in care vorbeste despre modul in care s-a schimbat Romania si piata muncii in pandemie si face referire la faptul ca reintoarcerea la birocratie nu va mai fi posibila dupa ce trece criza.

Violeta Alexandru: Am putea sa votam mai multe zile la alegeri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru afirma, luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca procesul de votare s-ar putea modifica din cauza noilor reguli de distantare sociala.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )