Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIOLETA ALEXANDRU: Sper sa nu ajungem in situatia in care bugetul Romaniei sa fie efectiv aruncat in aer

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIOLETA ALEXANDRU: Sper sa nu ajungem in situatia in care bugetul Romaniei sa fie efectiv aruncat in aer

Cu patru zile inainte de decizia Curtii Constitutionale privind majorarea cu 40 la suta a pensiilor, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care este pe locul 2 pe lista PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, a declarat la Romania TV ca spera sa nu se ajunga in situatia in care bugetul sa fie aruncat in aer, iar decizia sa tina cont de realitatea din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, confirmata cu COVID-19. Prima reactie a oficialului Guvernului

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a fost confirmata cu COVID-19. Oficialul Guvernului Romaniei a oferit o prima reactie pe pagina sa de Facebook. Ministrul PNL a precizat ca a intrat in izolare si ca.

Violeta Alexandru, infectata cu virusul mortal. Prima reactie a ministrului

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat pe contul personal de Facebook ca a fost depistata pozitiv la testul coronavirus. Voleta Alexandru este al treilea ministru al Guvernului Orban care a fost infectata cu virusul ucigas, dupa ministrii Lucian bode si Virgil Popescu. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, infectata cu coronavirus. Este al treilea ministru al Guvernului .

VIOLETA ALEXANDRU: Este necesara cresterea salariului minim cu siguranta

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat ca este necesara cresterea salariului minim, insa preocuparea fiecarui angajator si a sindicatelor trebuie sa fie sa creasca competentele oamenilor.

VIOLETA ALEXANDRU: Pana in prezent am platit 2 miliarde lei pentru masura privind acoperirea a 41,5% din costul salarial

Aproape 600. 000 de persoane au beneficiat de masura privind acoperirea a 41,5% din costul salarial, suma platita pana in prezent fiind de doua miliarde de lei, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, are COVID-19. Voi fi chiar mai activa si mai eficienta

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta pe contul de Facebook ca a fost diagnosticata cu COVID-19, fiind al treilea ministru al Cabinetului Orban care a contractat noul coronavirus, dupa ministrii Virgil Popescu si Lucian Bode.

Violeta Alexandru, al treilea ministru diagnosticat cu COVID-19

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca a fost confirmata cu COVID-19. Este al treilea membru al Guvernului care s-a infectat cu coronavirus, dupa Virgil Popescu si Lucian Bode.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a infectat cu coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a infectat cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de ministru, care a precizat ca isi va continua activitatea chiar si din izolare.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Masurile de sprijin au insumat 7,2 miliarde de lei. Sunt 1.400.000 de persoane pe care le-am sprijinit

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa ca in perioada pandemiei au fost luate masuri pentru angajati si pentru angajatori in valoare de 7,2 miliarde de lei,.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, are rezultat pozitiv la testul Covid

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat, joi, printr-un mesaj postat pe.

Violeta Alexandru, infectata cu coronavirus

Violeta Alexandru, ministrul muncii, a transmis astazi ca este infectata cu noul coronavirus, prin intermediul paginii personale de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )