Libnet.ro
UNICEF

20:45

Violeta Alexandru: Am votat cu convingerea ca exista, in romani, un potential enorm care trebuie scos in evidenta

B1 B1,
Violeta Alexandru: Am votat cu convingerea ca exista, in romani, un potential enorm care trebuie scos in evidenta

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru,a precizatca a votat cu convingerea ca exista, in romani, un potential enorm care trebuie scos in evidenta si pe baza muncii. continuă pe B1

VIOLETA ALEXANDRU: Revenirea romanilor in tara inseamna un semnal clar ca tara se schimba

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a transmis, duminica, un mesaj catre romanii din Diaspora, precizand ca revenirea lor in tara este un semnal ca Romania se schimba, fiind vorba despre o schimbare de societate si a modului in care administratia trateaza cetatenii,.

VIOLETA ALEXANDRU: Ne vom angaja intr-o auditare a sistemului public

Liderul PNL Bucuresti Violeta Alexandru a anuntat azi ca unul dintre obiectivele liberalilor va fi auditarea sistemului public care sa arate care sunt zonele in care pot fi luate masuri de eficientizare. Aceia care se pot adapta noilor cerinte de eficienta, pe care PNL le va impune in urmatorul mandat, eficienta in administratie, suplete, simplitate in accesarea serviciilor publice isi vor gasi bineinteles locul acolo unde in acest moment e nevoie de personal suplimentar, a adaugat ministrul Muncii.

Violeta Alexandru: Vom corecta in Parlament toate populismele, toate legile calcate in picioare de PSD Constitutia Romaniei are nevoie sa fie modernizata

Violeta Alexandru, ministrul Muncii si totodata presedinta a PNL Bucuresti, a anuntat ca prioritatile legislative ale filialeli liberale pentru noua legislatura vizeaza un set de proiecte care cuprind cinci.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )