Libnet.ro
UNICEF

06:00

Viorel si Andrei Hrebenciuc afla azi daca isi vor petrece Craciunul acasa

Antena3 Antena3,
Viorel si Andrei Hrebenciuc afla azi daca isi vor petrece Craciunul acasa

Deputatul Viorel Hrebenciuc si fiul lui, Andrei Hrebenciuc afla astazi daca isi vor petrece sarbatorile acasa. Cei doi contesta arest preventiv dupa ce magistratii au decis prelungirea acestuia pentru inca. continuă pe Antena3

Viorel si Andrei Hrebenciuc afla luni daca vor petrece Anul Nou in libertate

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul sau, Andrei, afla luni daca isi vor petrece Anul Nou in libertate sau in spatele gratiilor. Asta dupa ce Curtea Suprema ia in discutie contestatia acestora impotriva deciziei prin care le-a fost prelungit arestul preventiv.

Andrei Hrebenciuc, cercetat in arest la domiciliu; Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam raman in continuare in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis luni ca Andrei Hrebenciuc sa fie cercetat in stare de arest la domiciliu, in timp ce tatal sau, Viorel Hrebenciuc, dar si Ioan Adam si Paltin Gheorghe Sturdza raman in continuare in arest preventiv dupa prelungirea masurii, informeaza Agerpres. Decizia ICCJ este definitiva.

Darius Valcov, Finante: Revolutionarii isi vor primi indemnizatiile in 2015 si 2016. Textul aparut in Monitorul Oficial cuprinde o eroare materiala care va fi indreptata

Avem un Memorandum adoptat la nivelul guvernului, referitor la drepturile revolutionarilor, pe care il vom respecta. Acestia isi vor primi indemnizatiile si in 2015 si in 2016, a transmis vineri ministrul Finantelor, Darius Valcov. Ministrul a admis ca in in forma aparut in Monitorul Oficial joi seara s-a strecurat o eroare materiala care va fi corectata in cel mai scurt timp, vineri sau cel tarziu in sedinta de Guvern de marti, 23 decembrie 2014.

Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv: Andrei Hrebenciuc va fi cercetat la domiciliu

Instanta suprema a decis, luni seara, ca fostul deputat Viorel Hrebenciuc sa ramana in arest preventiv, in timnp ce fiul sau, Andrei Hrebenciuc va fi cercetat la domiciliu, relateaza Mediafax. Prin aceeasi.

La datorie, pe apa. Peste 5.500 de navigatori isi vor petrece sarbatorile de iarna pe mare

Conform datelor furnizate de Sindicatul Liber al Navigatorilor din Constanta, peste 5. 500 de navigatori vor fi departe de tara de sarbatorile de iarna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )