Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorel Catarama a anuntat ca vrea sa fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Viorel Catarama a anuntat ca vrea sa fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Sector 2, Viorel Catarama, a anuntat duminica, la conferinta filialei Bucuresti, ca vrea sa fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primaria generala, transmite News. ro. Catarama sustine ca sunt colegi care ii propun sa faca o alianta cu Dacian Ciolos, pe care il numeste un impostor care a supt seva din PNL. continuă pe Hotnews

Viorel Catarama vrea sa fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primaria Capitalei. Ciolos, un impostor care a supt din seva PNL

Prim-vicepresedintele PNL Sector 2, Viorel Catarama, a anuntat duminica, la conferinta filialei Bucuresti, ca vrea sa fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primaria generala. Catarama sustine ca sunt colegi care ii propun sa faca o alianta cu Dacian Ciolos, pe care il numeste un impostor care a supt seva din PNL.

Viorel Catarama vrea sa candideze la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Sector 2, Viorel Catarama, a anuntat duminica, la conferinta filialei Bucuresti, ca vrea sa fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primaria generala. Catarama sustine ca su.

Viorel Catarama, despre decizia sa de a candida la Primaria Capitalei: Candidez ca sa castig

Invitat in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, liberalul Viorel Catarama a fost intrebat de ce intentioneaza sa candideze la Primaria Capitalei. Ca sa castig. Eu o cunosc pe doamna Firea de cand a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )