Libnet.ro
UNICEF

14:16

Viorel Hrebenciuc, la DNA pentru audieri intr-un nou dosar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorel Hrebenciuc, la DNA pentru audieri intr-un nou dosar

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a venit, luni, la DNA, unde va fi audiat intr-un nou dosar, acesta neprecizand insa in ce calitate va da declaratii. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Sova a ajuns la DNA pentru audieri in cel mai recent dosar al lui Viorel Hrebenciuc

Senatorul PSD, Dan Sova, a ajuns la DNA, pentru a da explicatii in cel mai recent dosar deschis pe numele lui Viorel Hrebenciuc. Social-democratul nu a facut declaratii. Stire in curs de actualizare.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, chemat la DNA pentru a da declaratii intr-un nou dosar de coruptie

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticouptie DNA) pentru a fi audiat intr-un nou dosar de coruptie.

Viorel Hrebenciuc este acuzat de patru noi infractiuni de coruptie. El a incercat sa afle ilegal informatii din dosarele in care este anchetat

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticouptie DNA) pentru a fi audiat intr-un nou dosar de coruptie. Acesta a precizat la iesirea din sediul institutiei ca este acuzat de trafic de influenta intr-un nou dosar. Procurorii insa anunta ca parlamentarul este suspectat de patru noi infractiuni de coruptie.

Cum dezbate Antena 3 cazul Hrebenciuc: DNA nu vede tepele familiei Basescu

La cateva ore de la aparitia informatiilor ca vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, este urmarit penal intr-un nou dosar de trafic de influenta, altul decat cel referitor la retrocedari, Antena 3 dezbatea pe larg problema averii familiei Basescu avand pe burtiera urmatorul text: DNA nu vede tepele familiei Basescu. Antena 3 a reluat informatiile referitoare la faptul ca presedintele a formulat o cerere pentru o locuinta de protocol cu destinatie de resedinta dupa ce va pleca de la Cotroceni, drept conferit prin lege fostilor sefi de stat, prilej pentru a pune din nou in discutie averea presedintelui.

VIDEO UPDATE Viorel Hrebenciuc, acuzat de DNA ca i-ar fi cerut unui coleg din PSD sa faca o lege pentru amnistie si gratiere

Deputatul Viorel Hrebenciuc s-a prezentat luni, in jurul orei 11:30, la sediu DNA pentru audieri. Deputatul a precizat ca este vorba de un dosar nou. Intrebat daca are lipici la dosare penale, deputatul a raspuns: Nu e vointa mea. Ora 12:27 Directia Nationala Anticoruptie anunta luni ca a dispus efectuarea urmaririi penale fata de Viorel Hrebenciuc, acuzandu-l de trafic de influenta, cumparare de influenta, folosire a influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite si instigare la infractiunea de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii. Punctual, deputatul PSD este acuzat de procurorii DNA ca i-ar fi cerut unui coleg din PSD sa faca o lege pentru amnistie si gratiere promitandu-i in schimb ajutor pentru a deveni presedintele formatiunii politice. Ora 12:06 Viorel Hrebenciuc a parasit sediul DNA in jurul orei 12:00 precizand ca a luat cunostinta acuzatiile aduse in noul dosar, fara a da alte detalii.

VIDEO Viorel Hrebenciuc, inca un dosar pentru trafic de influenta: Vicepresedintele PSD e acuzat de DNA ca i-ar fi cerut unui coleg din PSD sa faca o lege pentru amnistie si gratiere contra sustinerii la sefia partidului

Deputatul Viorel Hrebenciuc s-a prezentat luni, in jurul orei 11:30, la sediu DNA pentru audieri. Deputatul a precizat ca este vorba de un dosar nou. Intrebat daca are lipici la dosare penale, deputatul a raspuns: Nu e vointa mea. DNA a anuntat luni ca a inceput urmarirea penale fata de Viorel Hrebenciuc, acuzandu-l de trafic de influenta si instigare la infractiunea de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii. Punctual, deputatul PSD este acuzat de procurorii DNA ca vineri, 17 octombrie, in ziua in care DNA a cerut arestarea sa, Hrebenciuc i-ar fi cerut unui coleg din PSD sa faca o lege pentru amnistie si gratiere, promitandu-i in schimb ajutor pentru a deveni presedintele formatiunii politice. Citeste si: Cati condamnati, trimisi in judecatata si cercetati penal, fac legi in Parlamentul Romaniei. Lista completa .

Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA intr-un nou dosar

Deputatul Viorel Hrebenciuc s-a prezentat luni, in jurul orei 11:30, la sediu DNA pentru audieri. Deputatul a precizat ca este vorba de un dosar nou.

Viorel Hrebenciuc, cercetat intr-un nou dosar penal de DNA pentru trafic si cumparare de influenta si instigarea de a folosi informatii care nu sunt publice

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale pentru Viorel Hrebenciuc,care ar fi incercat sa obtina informatii fata de dosarele instrumentate de DNA. Mai mult, deputatul bacauan urma sa influenteze modificarea legii privind faptele de coruptie, prin Ministerul de Justitie. DNA cere arestarea lui Viorel Hrebenciuc.

Viorel Hrebenciuc, audiat intr-un nou dosar la DNA: Nu m-am gandit sa-mi dau demisia

04: Viorel Hrebenciuc a iesit din Sediul DNA in jurul orei 12. La iesirea de la DNA, Hrebenciuc a refuzat sa dea detalii despre acest nou dosar si a precizat ca nu s-a gandit sa-si dea demisia.

Viorel Hrebenciuc este audiat intr-un nou dosar la DNA

Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde este audiat intr-un nou dosar, transmite B1 TV. La intrare in sediul DNA, parlamentarul a precizat ca a fost.

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )