Libnet.ro
UNICEF

19:30

Viorel Lis, din nou la spital

Antena3 Antena3,
Viorel Lis, din nou la spital

Viorel Lis a ajuns din nou la spital, dar de data aceasta pentru o serie de analize. Am fost invidioasa cand am vazut atatea poze cu copiii la scoala, eu am stat la o cafea linistita, n-am luat flori, e. continuă pe Antena3

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis e in LACRIMI...

Dupa externarea din spital, Viorel Lis nu a scapat de probleme. Se pare ca acesta se deplaseaza cu greutate si are dificultati in a articula cuvintele. Prezent la aniversarea unui prieten, fostul edil al.

MINUNE DE SFANTA MARIA! VIOREL LIS s-a ridicat din patul SUFERINTEI si a aparut in public! E de nerecunoscut! Fanii si-au facut cruce (FOTO)

Imagini surprinzatoare cu Viorel Lis au devenit virale pe internet. Oana Lis a publicat recent o fotografie care il infatiseaza pe fostul primar in public, la pacanele. Se pare ca nici problemele.

Reuniune de exceptie: Dupa 35 de ani, Cristi Minculescu si Andrei Paunescu vor canta din nou in trupa Totusi (FOTO)

Dupa 35 de ani, Cristi Minculescu se alatura din nou trupei Totusi si va canta impreuna cu Andrei Paunescu. Fiul marelui poet Adrian Paunescu a confirmat ca fostul lider al trupei Iris va participa la.

Caru' cu vedete: Viorel Lis a revenit la pacanele, dupa accidentul vascular!; Robbie Williams si sotia sa au devenit parintii unei fetite, cu ajutorul unei mame-surogat; Ioana Ginghina, cu fata tumefiata dupa ce s-a spus ca divorteaza

Fotografii nemaivazute cu Kate Middleton, din 2007, cand era despartita de Printul William. Cei care nu stiau deja, vor fi surprinsi sa auda ca relatia dintre actuala Ducesa de Cambridge si Printul William. Alina Eremia poarta verigheta la gat! Cantareata a lamurit misterul bijuteriei. Alina Eremia traverseaza o perioada.

Dosarul Colectiv a fost amnat din nou de judecatori. Un nou termen a fost stabilit pe 22 octombrie

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, sa acorde un nou termen de judecata in dosarul Colectiv pentru data de 22 octombrie, doarece in aceasta cauza nu a fost repartizat inca un nou judecator dupa pensionarea lui Valeriu Mihail Terceanu, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )