Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila anunta ca Guvernul adopta noua ordonanta care modifica OUG 7, desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila anunta ca Guvernul adopta noua ordonanta care modifica OUG 7, desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi adoptata noua forma a Ordonantei 7, care modifica legile justitiei, ea sustinand ca au fost facute toate modificarile cerute de Consiliul Superior al Magistraturii si de catre asociatiile magistratilor. Ordonanta de Urgenta - care contine in continuare controversatele prevederi care scot din subordinea procurorului general Sectia de anchetare a magistratilor - va fi adoptata desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ astazi. Viorica Dancila a spus ca actul normativ modificat a fost transmis CSM pentru avizare, dar nu a facut nicio referire la avizul negativ dat de CSM. continuă pe Hotnews

UPDATE Guvernul a adoptat noua ordonanta care modifica OUG 7, desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, marti, la finalul sedintei Executivului, ca Guvernul a adoptat noua forma a Ordonantei 7, care modifica legile justitiei. Ordonanta de Urgenta - care contine in continuare controversatele prevederi care scot din subordinea procurorului general Sectia de anchetare a magistratilor - a fost aprobata desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ astazi.

Guvernul adopta noua ordonanta care modifica OUG 7 pe legile Justitiei. CSM a dat aviz negativ

Guvernul Dancila aproba modificarile la OUG 7 in sedinta care are loc miercuri. Anuntul a fost facut in debutul reuniunii de premierul Viorica Dancila. Aprobam astazi solutiile convenite cu conducerea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Guvernul a adoptat noua ordonanta care modifica OUG 7 pe Legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat caGuvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru modificari la Legile Justitiei. Prin urmare, Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru.

Viorica Dancila anunta adoptarea proiectului de modificare a OUG 7 pe Legile justitiei. CSM a avizat negativ propunerea

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de marti, adoptarea proiectului pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului consultativ negativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Viorica Dancila anunta adoptarea proiectului de modificare a OUG 7 pe Legile Justitiei. CSM a avizat negativ propunerea

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de marti, adoptarea proiectului pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului consultativ negativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Viorica Dancila va dezbate azi in Camera Deputatilor teme din Ordonanta lacomiei

Premierul Viorica Dancila este asteptata astazi, incepand cu ora 16. 00, in Camera Deputatilor pentru dezbateri pe tema Ordonantei 114/2019, cunoscuta si ca Ordonanta lacomei, in urma unei solicitari depuse de PNL.

Guvernul Dancila ignora avizul negativ de la CSM si aproba noua ordonanta OUG 7 facuta de Toader

Viorica Dancila a anuntat, marti, ca va fi adoptata, in sedinta de guvern de azi, ordonanta prin care se aduc mici modificari OUG 7, atat de contestata de mediul de afaceri si de opinia publica. Cu putin timp inainte de anuntul premierului, CSM a.

Viorica Dancila este asteptata luni in Camera Deputatilor pe tema Ordonantei lacomiei

Luni, prim-ministrul Viorica Dancila este asteptata in Camera Deputatilor pentru dezbateri pe tema Ordonantei 114/2018, supranumita si Ordonanta lacomiei, anunta News. ro. Prezenta premierului.

in premiera, Liviu Dragnea da citate din Viorica Dancila: Ordonanta 114 se modifica

Ordonanta 114 se va modifica dar discutiile cu mediul de afaceri inca nu s-au incheiat. Este mesajul transmis pe trei cai de PSD de azi dimineata incoace. Poreclita si ordonanta lacomiei, aceasta OUG a introdus de la 1 ianuarie mai multe taxe, inclusiv cele privind bancile si companiile din sectoarele Energie & Telecom. Presedintele Camerei [] .

Viorica Dancila, declaratii in Camera Deputatilor, despre OUG 114: Analizam cu atentie efectele taxei pe activele financiare / Vosganian: ALDE nu va permite ca Pilonul II de pensii sa fie distrus

Premierul Viorica Dancila spune ca nu va abroga Ordonanta lacomiei, pentru ca are si aspecte bune, si ca vor fi doar unele modificari, tot prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului. Ea nu a precizat ce anume va fi modificat in Ordonanta 114, sustinand ca nu sunt finalizate discutiile cu toti cei implicati. Dancila a fost audiata luni in plenul Camerei Deputatilor pe tema OUG 114, care introduce taxa pe lacomie pentru banci. Premierul a venit in Parlament la solicitarea liberalilor, care cer Guvernului abrogarea actului normativ, acuzand ca prevederile ordonantei duc Romania in faliment.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )