Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta programul O comuna, o ambulanta

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta programul O comuna, o ambulanta

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, in sedinta de Guvern de joi, vor fi adoptate doua acte normative in domeniul Sanatatii: programul 'O comuna, o ambulanta' si o serie de reglementari privind organizarea, functionarea si finantarea asistentei medicale comunitare. continuă pe Hotnews

UPDATE Guvernul a aprobat un memorandum privind programul O comuna, o ambulanta

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, in sedinta de Guvern de joi, vor fi adoptate doua acte normative in domeniul Sanatatii: programul 'O comuna, o ambulanta' si o serie de reglementari privind organizarea, functionarea si finantarea asistentei medicale comunitare. UPDATE Guvernul a aprobat un Memorandum privind instituirea schemei de ajutor de minimis pentru Programul O comuna - o ambulanta.

VIORICA DANCILA: Se discuta proiectul O familie, o casa

Premierul Viorica Dancila anunta ca Guvernul discuta, in prima lectura, proiectul O familie, o casa, o varianta mai aproape de nevoile cetatenilor a programului Prima Casa.

Viorica Dancila, schimbari majore in programul Prima Casa: Statul va acorda o garantie guvernamentala de 80 la suta din valoarea creditului

Premierul Viorica Dancila a declarat in cadrul unei sedinte de Guvern ca, Programul Prima casase va extinde si se va numi O familie - o casa. Noul program contine masuri de sprijinire a.

Guvernul modifica programul Prima Casa in programul O familie o casa

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul discuta in sedinta de joi modificarea programului Prima Casa si transformarea lui in programul O familie o casa.

Viorica Dancila nu se teme de o evaluare a Guvernului - VIDEO

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea anunta zilele trecute ca dupa alegeri ar putea urma o evaluare a activitatii Guvernului. Premierul a declarat ca nu ii este teama ca ar putea fi.

Dancila anunta ca proiectul Codului Administrativ va fi aprobat prin Ordonanta de Urgenta. Ce se intampla cu functia de prefect

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, 20 mai, in timpul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Primaria Frasin, din judetul Suceava, ca proiectul Codului Administrativ va fi aprobat prin Ordonanta de Urgenta, dupa alegerile europarlamentare, cel mai probabil in luna iunie sau iulie.

Viorica Dancila, intampinata de protestatari furiosi la Barlad: Daca intru acolo, bag mana in parul ei VIDEO

Viorica Dancila a avut parte de o noua primire ostila, de aceasta data la Barlad. Sefa Guvernului a fost abordata de un barbat si de o femeie, care s-au declarat extrem de nemultumiti de guvernarea PSD. Premierul Viorica Dancila a mers, marti, la Barlad, unde a fost intampinata de mai multi protestari. Ei au cerut [] .

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Mircea Badea o jigneste pe Viorica Dancila: Imbecila planetei

Viorica Dancila a fost scriticata de Mircea Badea, dupa ce a declarat ca isi va exercita dreptul la vot atat la alegerile europarlamentare, cat si la Referendumul pentru justitie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur si pentru PSD. Da. Voi participa duminica la vot si voi vota [] .

Viorica Dancila ii tine piept lui Liviu Dragnea: Nu imi este frica. Ce ii raspunde sefului PSD

Premierul Viorica Dancila a avut, pe parcursul zilei de miercuri, mai multe afirmatii care ar arata o racire a relatiilor cu Liviu Dragnea. De asemenea, mesajul transmis de aceasta la atacul direct al liderului PSD a fost unul ferm. Pe tot parcursul campaniei electorale, atitudinea premierului Dancila a tradat o racire si o distantare fata [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2622 seconds )