Libnet.ro
UNICEF

22:00

Viorica Dancila anunta majorarea cu 10% a punctului de pensie, de la 1 iulie

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila anunta majorarea cu 10% a punctului de pensie, de la 1 iulie

Punctul de pensie se va majora cu 10% de la 1 iulie, a anuntat joi premierul Viorica Dancila, in deschiderea sedintei de guvern. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila da asigurari ca de la 1 iulie creste punctul de pensie

In prima sedinta de Guvern de dupa motiunea de cenzura, Viorica Dancila anunta majorarea pensiilor. De la 1 iunie se majoreaza pensiile romanilor. Punctul de pensie creste cu 10 %. De la 1. 000 de lei.

DIICOT incepe urmarirea penala in dosarul in care premierul Viorica Dancila e acuzata de inalta tradare

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala in rem in dosarul deschis dupa plangerea depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila. Dupa investigarea infractiunile mentionate in.

DIICOT incepe urmarirea penala in dosarul in care premierul Viorica Dancila e acuzata de inalta tradare (VIDEO)

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala in rem in dosarul deschis dupa plangerea depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila. Dupa.

DIICOT incepe urmarirea penala in dosarul care o vizeaza pe Viorica Dancila

Procurorii DIICOT au inceput oficial urmarirea penala in dosarul in care e vizata Viorica Dancila. Acuzatiile sunt de inalta tradare si divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala. Este.

Viorica Dancila, huiduita de opozitie in Parlament

A fost scandal in plenul Parlamentului in timpul discursului sustinut de premierul Romaniei, Viorica Dancila. Declaratiile prim-ministrului au fost intampinate cu huiduieli de catre reprezentantii.

Viorica Dancila anunta noi proiecte n parteneriat public-privat printre care aeroportul Bucuresti Sud, fabrica de masini electrice si canalul Siret-Baragan

Guvernul va aproba joi noi proiecte care ar urma sa fie realizate in parteneriat public-privat, a anuntat premierul Viorica Dancila. Printre proiecte se afla realizarea unor spitale regionale, a aeroportului Bucuresti Sud, o fabrica de masini electrice si canalul Siret-Baragan.

Premierul Dancila anunta masuri importante pentru pregatirea profesionala a viitoarelor generatii

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca astazi se va infiinta o insitutie dedicata pregatirii tinerilor pentru piata muncii. Avem pe ordinea de zi un act important pentru pregatirea viitoarelor.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata cu ocazia sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (FOTO)

La Palatul Cotroceni a inceput miercuri de la ora 10:30 sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de Klaus Iohannis inainte de participarea la Bruxelles la reuniunea Consiliului.

DIICOT, anuntul momentului despre Viorica Dancila

DIICOT a transmis, joi seara, la solicitarea Antena 3, ca nicio persoana nu va fi audiata vineri, in cazul inceperii umaririi penale in rem a premierului Viorica Dancila. Ca sa nu mai existe supozitii, NU.

Sinteza zilei. O suspenda Klaus Iohannis pe Viorica Dancila? Cum contraataca sistemul

Procurorii DIICOT au inceput oficial urmarirea penala in dosarul in care e vizata Viorica Dancila. Acuzatiile sunt de inalta tradare si divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala. Este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )