Libnet.ro
UNICEF

14:30

Viorica Dancila anunta OUG privind alegerile prezidentiale. Sunt vizati romanii din Diaspora

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila anunta OUG privind alegerile prezidentiale. Sunt vizati romanii din Diaspora

Premierul Viorica Dancila a declarat in sedinta de guvern de joica va adopta masuri pentru a asigura cetatenilor romani din Diasporadreptul la vot, dar si o mai buna organizare a alegerilor. continuă pe Antena3

Dan Negru, despre candidatii la alegerile prezidentiale: Sunt mai multi decat revelioanele mele.in afara de doi-trei, ceilalti sunt niste bufoni de umplutura

Prezentatorul de televiziune Dan Negru 48 de ani) i-a ironizat, printr-un mesaj pe Facebook, pe candidatii la alegerile prezidentiale de anul acesta, pe care i-a numit bufoni.

Dan Negru, anunt surprizator: Ia sa candidez si eu la alegerile prezidentiale. Sunt niste bufoni de umplutura

Dan Negru a transmis, in gluma, pe pagina lui de Facebook, ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din toamna. Prezentatorul a spus la Antena 3 ca alegerile s-au transformat intr-o.

Viorica Dancila anunta prelungirea pana la 15 septembrie a termenului pana cand cetatenii romani din strainatate se pot inscrie pentru a vota la alegerile prezidentiale(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de joi prelungirea pana la data de 15 septembrie a termenului pana la care cetatenii romani din strainatate se pot inscrie pentru a.

Cate semnaturi a strans Viorica Dancila pentru candidatura la prezidentiale

Viorica Dancilaa anuntat, luni seara, ca s-au strans peste un milion de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale. Un prim subiect abordat a fost cel al strangerii de.

Pieleanu, dezvaluiri despre Viorica Dancila si PSD

Sociologul Marius Pieleanu a facut dezvaluiri despre Viorica Dancila si PSD. Potrivit sociologului, PSD are 25-26% intentie de vot iar Viorica Dancila, candidat la alegerile prezidentiale, are sanse mari.

VIDEO Dancila anunta nominalizarea unor parlamentari ALDE pentru portofoliile vacante si ii trimite presedintelui sase propuneri de ministri

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca a decis nominalizarea unor reprezentanti ai ALDE pentru portofoliile lasate vacante dupa ce Calin Popescu Tariceanu a decis retragerea partidului de la guvernare. Ea a sustinut ca a luat aceasta decizie pentru interesul Romaniei. Gratiela Gavrilescu vrea sa revina ministru la Mediu dupa ce a demisionat in urma cu doua saptamani din acelasi post Ce spunea atunciCine este Daniel Chirila, propunerea lui Dancila la conducerea Ministerului de Interne: Secretar de stat, fost ofiter DGIPICine este Dan Matei, propus de Viorica Dancila pentru functia de vicepremier pe probleme economiceCine este Ion Cupa, propunerea pentru Ministerul Energiei: Vicelider al grupului ALDE, presedintele Comisiei pentru mediu din Camera DeputatilorCine este Camelia Gavrila, propusa de catre Viorica Dancila ministru al Educatiei: A condus timp de 12 ani Inspectoratul Scolar IasiCine este Stefan Baisanu, propus la Relatia cu Parlamentul: deputatul care a vrut sa modifice legea dupa ce a fost prins cu 117 kmh in localitate.

Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar Anuntul facut de Pascu - UPDATE

Premierul Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar, pe locul lasat liber de Corina Cretu, pentru perioada de 6 saptamani din mandatul actualei Comisii Europene, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Ulterior, un anunt in acest sens a fost facut de Ioan Mircea Pascu, care a scris pe Facebook ca ia nota si se conformeaza hotararii luate de dna Viorica Vasilica Dancila. Anuntul Comisiei Europene privind decizia Guvernului de a retrage candidatura lui Pascu pentru postul de comisar european interimar.

Dancila anunta investitii in constructia si modernizarea de scoli

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in acest an scolar vor fi inaugurate 468 de unitati de invata.

Viorica Dancila, apel catre Klaus Iohannis: Resping ferm abordarea presedintelui. Oamenii sunt cei care au de suferit din cauza jocului electoral

Premierul Viorica Dancila a declarat in sedinta de guvern de joi ca respingeabordarea presedintelui, subliniind ca cetatenii au de suferit din cauza jocului electoral initial la nivel.

Viorica Dancila: Resping ferm abordarea lui Klaus Iohannis. Oamenii sunt cei care au de suferit din cauza jocului electoral

Premierul Viorica Dancila a declarat in sedinta de guvern de joi ca respingeabordarea presedintelui, subliniind ca cetatenii au de suferit din cauza jocului electoral initial la nivel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )