Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Am avut o discutie cu doamna Corina Cretu legata de cele trei spitale regionale

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila: Am avut o discutie cu doamna Corina Cretu legata de cele trei spitale regionale

Premierul Viorica Dancila a declarat ca in acest exercitiu bugetar nu au mai ramas bani suficienti p. continuă pe România Liberă

Dancila: Am avut o discutie cu Ana Birchall, i-am spus ca vreau ca niciun ministru sa nu mai incerce sa aduca Justitia in curtea Guvernului

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca a avut o discutie cu ministrul Justitiei, Ana Birchall, careia i-a spus ca vrea ca ministrii sa nu faca referire la Justitie sau sa intervina in acest domeniu, transmite Agerpres.

Anunt de ultima ora in legatura cu pensiile. Ce se intampla cu Legea pensiilor si ce spune Viorica Dancila

Legea pensiilor intra iar in discutie, spre exasperarea contribuabililor de la privat). Viorica Dancila face in continuare promisiuni, dar parlamentarii mai degraba o saboteaza. Timpul trece, in defavoarea pensionarilor, iar pensiile acelea marite se vor lasa asteptate pana la alte alegeri. Legea pensiilor: ce promite Dancila Daca ii intrebi pe ministri din Guvernul Dancila in .

Viorica Dancila, la intalnirea cu procurorul general al SUA: Guvernul va continua reforma justitiei (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, in cadrul careia a subliniat ca Romania ramane un partener.

Viorica Dancila, la intalnirea cu procurorul general al SUA: Guvernul va continua reforma justitiei, in acord cu recomandarile MCV, Comisiei de la Venetia, ale GRECO, dar si ale SUA

Premierul Viorica Dancila a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, informeaza Guvernul. in cadrul intrevederii, Dancila a solicitat sprijinul procurorului general al SUA pentru includerea Romaniei in Programul Visa Waiver, aspect aflat in atentia autoritatilor romane.

Teambuilding PSD la mare, inainte de congres. Viorica Dancila negociaza cu liderii social-democrati functiile in partid si portofoliile in Guvern: cine e pe lista remaniabililor

Social-democratii se intalnesc in week-end cu Viorica Dancila intr-o sedinta informala la mare, au declarat pentru HotNews. ro surse din conducerea PSD. Liderii PSD urmeaza sa stabileasca strategia partidului in urmatoarea perioada si vor negocia echipa care va fi alaturi de Viorica Dancila atat in Guvern, cat si la partid. Reamintim ca in mai putin de doua saptamani social democratii isi vor alege conducerea in congres extraordinar.

Viorica Dancila: Spitalele regionale vor fi facute pe urmatoarea proiectie bugetara. Statul roman nu isi permite

In acest exercitiu bugetar nu au mai ramas bani suficienti pentru construirea celor trei spitale regionale, banii alocati fiind cheltuiti pe documentatie, a declarat premierul Viorica Dancila la Romania Tv, precizand ca a propus ca sumele necesare sa fie accesate pe urmatorul exercitiu bugetar. Un spital este evaluat la 460 milioane euro. Trei spitale se duceau la un miliard si ceva de euro. Statul roman nu isi permite, spune Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Codul administrativ trebuie adoptat

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca, daca sunt indeplinite toate criteriile, Codul administrativ va fi adoptat in sedinta de Guvern de joi.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura nu a fost tratata cu seriozitate

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, dupa respingerea motiunii de cenzura, ca aceasta nu a fost tratata cu seriozitate de opozitie, iar votul ii intareste convingerea ca alianta de la guvernare este puternica.

Motiunea de cenzura a picat, iar Viorica Dancila ramane neatinsa

Motiunea de cenzura a picat. Asta inseamna ca Guvernul condus de Viorica Dancila va ramane la putere, in ciuda eforturilor concertate ale partidelor din opozitie. Nici macar aceasta alianta fortata nu a reusit sa darame guvernul format de majoritatea PSD si ALDE. Asta spune multe despre forta opozitiei. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a .

Viorica Dancila, SINGURUL candidat la sefia PSD: As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie

Viorica Dancila nu are nicio emotie la Congresul din 29 iunie, ea fiind singurul candidat la sefia PSD. As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie, a spus Viorica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )