Libnet.ro
UNICEF

11:30

Viorica Dancila, campanie cu surle si trambite pe strazile unei comune din Constanta: O masina cu megafoane a anuntat localnicii de vizita sefei PSD (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, campanie cu surle si trambite pe strazile unei comune din Constanta: O masina cu megafoane a anuntat localnicii de vizita sefei PSD (VIDEO)

Viorica Dancila nu tine cont de legea electorala. Premierul a decis sa se promoveze cu surle si trambite prin tara. intr-o comuna din Constanta, de exemplu, o masina cu megafoane anunta venirea sefei. continuă pe B1

Viorica Dancila a acordat primul ajutor unei persoane careia i s-a facut rau - VIDEO

Viorica Dancila a acordat primul ajutor unei persoane careia i s-a facut rau la un miting al PSD. Premierul se afla la Murfatlar unde a avut o intalnire cu electorii sai. La finalul evenimentului un barbat a c?.

Viorica Dancila i-a acordat primul ajutor unui batran care a lesinat in timpul unui miting electoral VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila i-a acordat primul ajutor unui batran caruia i s-a facut rau la un miting electoral din Murfatlar. Barbatul a lesinat langa liderul PSD, iar acesta din urma, alaturi de echipa de campanie, i-au acordat primul ajutor pana la sosirea unei ambulante.

Imaginea zilei! Viorica Dancila, DE MANA cu edilul Nicoleta Toma, pe strazile din Tandarei (VIDEO)

Imaginea zilei o are in prim-plan, miercuri, pe Viorica Dancila. Aflata intr-o vizita la Tandarei, sefa PSD a defilat pe strazile orasului de mana cu edilul Nicoleta Toma.

Viorica Dancila era in vizita electorala miercuri, in Ialomita, cand a trecut pe langa un grup de batrani. Cand oamenii au auzit ce a putut sa spuna un pensionar, au ramas masca: Haide, hai

Candidatul la presedintie al PSD, Viorica Dancila, a avut parte de un moment memorabil miercuri, in timpul unei vizite electorale in Slobozia. Acolo a dat peste un grup de pensionari care jucat table si sah,.

Viorica Dancila se lauda ca a discutat cu Volkswagen pentru investitia din Romania Gheorghe Falca a abordat subiectul cu reprezentantii companiei inca de cand era primar

Viorica Dancila s-a laudat miercuri seara ca a discutat cu board-ul Volkswagen despre realizarea unei investitii de un miliard de euro intr-o fabrica auto in Romania, tara noastra fiind concurata in ac.

Viorica Dancila: Sapte barbati au facut efortul de a darama guvernul. Ma astept ca tot ei sa isi asume responsabilitatea unei majoritati pentru a trece noul guvern

Partidul Social Democrat a luat decizia de a nu se prezenta in Parlament la votul de investitura a noului guvern, a declarat presedintele PSD, Viorica Dancila. Asteptam partidele care au votat demiterea.

Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Viorica Dancila cand a vazut ca nu mai misca

Panica mare la un miting al Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a avut in fata o scena care a facut-o sa se ingrijoreze teribil. Cum a reactionat fostul premier al Romaniei atunci cand a vazut ce s-a intamplat? Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Dancila? Miting PSD cu panica! Viorica .

VIORICA DANCILA: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa in loc sa isi instaleze Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de nepasare si afirma ca acesta se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, in loc sa ramana in tara pentru a-si instala guvernul.

VIORICA DANCILA: Sper ca noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor

Premierul demis Viorica Dancila si-a exprimat speranta, miercuri, ca noul noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor, adaugand ca, in perioada mandatului sau, au fost luate o serie de masuri, intre care imbunatatirea sistemului national de apeluri de urgenta 112.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )