Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila si Carmen Dan au plecat in zonele afectate de INUNDATII: Vrem sa vedem ce s-a intamplat (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila si Carmen Dan au plecat in zonele afectate de INUNDATII: Vrem sa vedem ce s-a intamplat (VIDEO)

Viorica Dancila si Carmen Dan au plecat in zonele afectate de inundatii. Premierul a cerut o aveluare a pagubelor si a apromis autoritatilor ajutoare de la Guvern. Adunity_79580 Prezenta noastra. continuă pe B1

Incident la Brasov: Viorica Dancila, Carmen Dan si Lucian Sova, huiduiti cand au mers sa inspecteze zonele afectate de inundatii(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan si Lucian Sova au fost huiduiti luni, la iesirea din sediul Prefecturii Brasov, unde a avut loc o conferinta despre situatia din judet in urma.

VIDEO Viorica Dancila, Carmen Dan, Lucian Sova si Petre Daea au fost huiduiti in fata Prefecturii Brasov

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan, Lucian Sova si Petru Daea au fost huiduiti, luni, la Brasov, dupa ce au sustinut o conferinta la Prefectura privind situatia inundatiilor.

VIDEO Viorica Dancila, Carmen Dan si Lucian Sova, huiduiti la Brasov / Mai multi oameni au strigat Demisia

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan si Lucian Sova, au fost huiduiti, luni, la Brasov, dupa o conferinta sustinuta la Prefectura, despre situatia calamitatilor produse in judet. La iesirea din institutie, mai multi oameni au strigat Demisia, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila, alaturi de alti trei ministri in zonele afectate de inundatii: Vrem evaluarile cat mai repede ca sa putem sa va ajutam

Premierul Viorica Dancila, insotita de ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-au deplasat azi in mai multe zone afectate de inundatii.

Premierul Viorica Dancila, n zonele afectate de inundatii. Primele ajutoare, aprobate n sedinta de guvern de joi

Premierul Viorica Dancila, alaturi de ministrul de Interne, Carmen Dan, si cel al Transporturilor, Lucian Sova, au mers astazi in zonele afectate de inundatii.

Carmen Dan, despre dezastrul provocat de inundatii: Au afectat in ultimele cinci zile 285 de localitati, din 35 de judete

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat luni la Prefectura Brasov ca in ultimele cinci zile au fost afectate de inundatii 285 de localitati din 35 de judete, ceea ce inseamna o arie foarte mare s.

Alerta la Guvern. Comandament de urgenta convocat de ministrul Carmen Dan. Este cod rosu de inundatii

Este alerta la Guvern, din cauza vremii nefavorabile din toata tara. Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a convocat, incepand cu ora 10,00, comandamentul de inundatii in sistem de videoconferinta cu.

Decizie de ultima ora! Dancila si Daea, cu elicopterul la inundatii

In acest timp, premierul Viorica Dancila si o parte dintre ministrii sai pleaca in zonele afectate de inundatii. in jumatatea de est apele revarsate au facut ravagii: au rupt poduri si au distrus case.

Decizie de ultima ora! Dancila si Daea, cu elicopterul la inundatii: Vom apela la fondul de solidaritate UE

In acest timp, premierul Viorica Dancila si o parte dintre ministrii sai pleaca in zonele afectate de inundatii. in jumatatea de est apele revarsate au facut ravagii: au rupt poduri si au distrus case.

Carmen Dan: Situatia inundatiilor s-a stabilizat, au fost afectate 35 de judete. n mod cert asteptam mecanismul fondului de solidaritate al UE

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminica seara ca situatia din judetele grav afectate de inundatiile din ultimele zile s-a stabilizat, autoritatile actionand acum pentru indepartarea efectelor, transmite News. ro. Dan a precizat ca a discutat cu comisarul european Corina Cretu despre posibilitatea activarii mecanismului fondului de solidaritate al Uniunii Europene in cazul Romaniei, pentru a-i ajuta pe oamenii din zonele afectate cu alimente si cu repararea gospodariilor distruse de ape. Raed Arafat a spus la randul sau ca unul dintre cele mai importante efecte ale inundatiilor din ultimele zile este prabusirea podului de cale ferata din comuna Budila, judetul Brasov, avand in vedere ca s-ar fi putut produce o tragedie daca in momentul in care a lovit viitura pe sina ar fi trecut un tren.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )