Libnet.ro
UNICEF

13:01

Viorica Dancila: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

B1 B1,
Viorica Dancila: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca din punctul sau de vedere, nu este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. Dancila a sustinut ca aceasta ar. continuă pe B1

Viorica Dancila a facut anuntul: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codrusei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a spus ca nu este oportuna o sustinere a Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Dancila a spus ca orice om trebuie sa isi lamureasca semnele de intrebare care.

Viorica Dancila a facut anuntul: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codrutei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a spus ca nu este oportuna o sustinere a Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Dancila a spus ca orice om trebuie sa isi lamureasca semnele de intrebare care.

VIORICA DANCILA: Personal, nu cred ca este oportuna sustinerea doamnei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a afirmat astazi ca, atat timp cat mai exista unele aspecte legate de persoana fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, nu este oportuna o sustinere a sa pentru functia de procuror sef european, dar a subliniat ca aceasta este opinia sa personala, iar o decizie va fi luata in forurile statutare ale PSD.

PSD nu cedeaza. Dancila, despre numirea lui Kovesi in functia de procuror sef european: Eu nu cred ca este oportuna sustinerea ei

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la receptia de la Ambasada Frantei, acolo unde se afla si Laura Codruta Kovesi, ca nu este oportuna sustinerea fostei sefe DNA pentru functia de procuror sef european.

Dancila: imi sustin opinia ca nu este oportuna sustinerea Codrutei Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila spune ca isi mentine opinia ca nu este oportuna o sustinere a Guvernului pentru fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi in competitia pentru postul de procuror-sef european. Eu personal nu cred ca este oportuna o sustinere, dar acest lucru il vom stabili in forurile statutare, a declarat Dancila.

Primele rezultate din sondajele PSD. De ce s-a razgandit Viorica Dancila si este dispusa sa candideze la prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi ca este dispusa sa candideze la alegerile prezidentiale daca partidul ii cere asta. Declaratia facuta la DCNews este surprinzatoare in contextul in care ea a exclus pana acum o candidatura, iar PSD a testat in sondaje pentru prezidentiale cinci lideri social-democrati, nu si pe premier. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca cei cinci pesedisti sunt cotati in sondaje cu un scor mai degraba in marja de eroare, avand sub 5% in intentia de vot.

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri .

VIORICA DANCILA: Este necesara eficientizarea fiecarui minister in parte

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, ca este necesara eficientizarea fiecarui minister in parte, dar nu in ideea de a da oameni afara ci, eventual, de a-i transfera in agentiile sau ministerele unde exista deficit de personal.

Cozmin Gusa a anuntat la Realitatea TV un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila. Ambele tabere sunt pregatite de prezidentiale

Cozmin Gusa a anuntat un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila inainte de alegerile prezidentiale. Analistul politic este de parere ca social-democratii vor decide in urmatoarea perioada daca vor lansa in cursa pentru alegeri un candidat care are un vot de incredere de sub 10% sau unul care are sanse mult mai mari sa .

Traian Basescu, despre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici: E categoria cu coc, mamaita. Fata de dandy nu il avantajeaza

Traian Basescu, ironii fara numar la adresa Vioricai Dancila si ministrului de Finante. Totul a pornit de la neincerderea fostului presedinte in PSD pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Traian Basescu nu da nicio sansa PSD-ului in turul doi la prezidentiale Fostul presedinte al Romaniei este de parere ca Partidul Social Democrat nu va avea .

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )