Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viorica Dancila, DECIZIE DE ULTIMA ORA. inca UNA DIN APROPIATELE lui Dragnea, in Guvern! Este vorba chiar despre ...

B1 B1,
Viorica Dancila, DECIZIE DE ULTIMA ORA. inca UNA DIN APROPIATELE lui Dragnea, in Guvern! Este vorba chiar despre ...

Premierul Viorica Dancila are, incepand de vineri, un nou director de cabinet, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Este vorba de Iuliana Mihaela Zobuian, fost director de cabinet al lui Liviu. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila, la Antena 3, de la ora 21.00

Premierul Viorica Dancila vorbeste, de la ora 21. 00, la Antena 3, despre discutia sa cu ministrul Tudorel Toader in ceea ce priveste activitatea DNA, masurile luate de Guvern, dar si despre congresul extraordinar al PSD.

Parchetul General, masura de ULTIMA ORA dupa scandalul din DNA: A fost deschis DOSAR PENAL

Parchetul General a deschis un dosar penal dezvaluirile fostului senator Vlad Cosma, cu privire la dosarele fabricate de unii procurori de la DNA Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Parchetului de pe.

Romania vrea raspunsuri. De la ora 21.00, premierul Viorica Dancila, invitat la Sinteza zilei

Romania vrea raspunsuri. De la ora 21. 00, premierul Viorica Dancila fata in fata cu Mihai Gadea. Primul interviu de la preluarea conducerii Guvernului. Cum vede scandalul de la DNA? Ce anunturi va.

Dancila, despre discutia cu Iohannis: I-am spus ca e ingrijoratorca se poate face dosar inclusiv unui prim-ministru

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi seara, despre intalnirea sa cu ministrul Tudorel Toader si ce i-a cerut sa faca in ceea ce priveste sefa DNA, despre intrevederea cu presedintele Klaus Iohannis si despre problemele generate de Legea salarizarii si trecerea conributiilor.

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului. Viorica Dancila si Mihai Gadea vor fi audiati

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat ca s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului Viorica Dancila, din cadrul interviului acordat la televiziunea Antena 3, in seara zilei de 15 februarie 2018, care a avut urmatorul continut: 'Acesti oameni cred ca sunt autisti si nu vad si nu aud ceea ce este vizibil pentru toti cei de buna credinta'. CNCD a precizat ca o va audia pe Viorica Dancila in data de 20 februarie si ca va fi citat la audieri si moderatorul emisiunii, Mihai Gadea.

Premierul Viorica Dancila, atac la guvernele precedente, dar fara a nominaliza pe nimeni

Premierul Viorica Dancila a criticat joi la Antena 3 situatia absorbtiei fondurilor europene. Dancila nu a nominalizat vreun premier sau ministru din precedentele guverne PSD, dar a spus ca Romania risca sa piarda 800 milioane de euro, adaugand ca trebuia sa avem o alta abordare, sa avem proiecte prin care sa atragem aceste fonduri. Dar nu vreau sa critic. Lucrurile nu stau asa cum ne-am dorit.

Viorica Dancila, la Antena 3:I-am spus presedintelui Iohannis ca pentru mine este ingrijorator ca am vazut ca pana si unui prim-ministru i se poate face dosar penal

Premierul Viorica Dancila a fost invitata joi seara in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, unde a oferit detalii referitoare la discutia pe care a avut-o in cursul zilei cu presedintele Klaus Iohannis, dar si detalii despre masurile economice si fiscale si despre scaderea unor salarii, despre legea pensiilor, dar si despre intalnirea cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. Intrebata pana cand considera ca va ocupa functia de prim-ministru, Dancila a spus ca pana in 2020.

Iuliana Mihaela Zobuian a fost numita director de cabinet al premierului Viorica Dancila

Iuliana Mihaela Zobuian a fost numita in functia de director de cabinet al premierului Viorica Dancila, avand rang de secretar de stat, informeaza news. ro.

Viorica Dancila va fi primita miercurea viitoare, la Bruxelles, de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa fie primit, miercurea viitoare, la Bruxelles, de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit calendarului oficial de saptamana viitoare al institutiei, publicat pe site-ul Comisiei.

Fosta sefa de cabinet a lui Liviu Dragnea, care l-a aparat pe acesta in dosarul Referendumul, numita director de cabinet al premierului Viorica Dancila

Iuliana Mihaela Zobuian, fost director de cabinet al lui Liviu Dragnea cand acesta era ministru al Dezvoltarii, a fost numita vineri de premierul Viorica Dancila director de cabinet, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Iuliana Zobuian a fost martor in dosarul Referendumul, aratand in depozitia sa ca Liviu Dragnea nu era responsabil de trimiterea unor mesaje considerate incriminatoare de procurori.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )