Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, despre alegerile anticipate: Eu cred ca toate aceste lucruri sunt pentru obtinerea puterii absolute

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre alegerile anticipate: Eu cred ca toate aceste lucruri sunt pentru obtinerea puterii absolute

Fostul premier Viorica Dancila a explicat ca alegerile anticipate au loc atunci cand in Parlament exista o criza, ori acest lucru nu se intampla in aceste momente, astfel ca nu se justifica organizarea de alegeri anticipate. Dancila a mai precizat ca PSD nu ii e frica de anticipate. continuă pe Antena3

Dancila, despre alegerile anticipate: in acest moment nu avem o criza politica parlamentara

Fostul premier Viorica Dancila a explicat ca alegerile anticipate au loc atunci cand in Parlament exista o criza, ori acest lucru nu se intampla in aceste momente, astfel ca nu se justifica organizarea de alegeri anticipate. Dancila a mai precizat ca PSD nu ii e frica de anticipate.

Viorica Dancila, convinsa ca PNL nu va majora pensiile cu 40% in septembrie: Acesta este motivul pentru care vor anticipate

Fostul premier Viorica Dancila a precizat ca Guvernul Orban nu va majora pensiile cu 40% in septembrie. Au spus ca vor majora conform legii, nu au spus niciodata de 1. 775 de lei punctul de pensie, a spus Dancila, adaugand ca legea se poate modifica sau poate sa fie prorogata.

Victor Ponta, referitor la alegerile anticipate: Daca liberalii fac dupa intai septembrie, o sa pateasca cum a patit si Ciolos

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca alegerile anticipate sunt esentiale pentru presedintele Klaus Iohannis si pentru Partidul National Liberal.

Cine vrea sa o angajeze pe Viorica Dancila. Decizia luata de fostul premier dupa ce a ramas fara functie

A ocupat functia de prim-ministru al Romaniei de la 29 ianuarie 2018 pana la 4 noiembrie 2019, a plecat cu scandal, apoi a fost uitata. Numai noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a tinut-o minte. Ce planuri are cu fostul premier? Cine vrea sa o angajeze pe Viorica Dancila? Viorica Dancila a fost prim-ministrul .

Viorica Dancila, dezamagita de Guvernul Orban: Au desfiintat o serie de programe cu impact foarte bun asupra oamenilor

Fostul premier Viorica Dancila sustine ca este dezamagita de actualul Guvern. Ea a explicat ca PNL este mai preocupat de partea politica si mai putin de nevoile oamenilor. Dancila a precizat ca, spre exemplu, organizarea unui tur de alegeri ar costa 250 de milioane de lei, iar crestere pensiei mime cu 10% ar costa 280 de milioane de lei.

Viorica Dancila: Actualul premier a dezinformat in permanenta si au fost luate foarte multe masuri impotriva romanilor

Fostul premier al Romaniei Viorica Dancila a afirmat ca este dezamagita de Guvernul PNL si de masurile pe care le-a luat impotriva romanilor. Dancila l-a criticat pe Ludovic Orban, acuzandu-l ca a dezinformat in permanenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )