Libnet.ro
UNICEF

08:00

Viorica Dancila, despre decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa isi asume, trebuie sa plateasca

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa isi asume, trebuie sa plateasca

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea. continuă pe Antena3

Tariceanu, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie

Presedintele Senatului, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune, joi, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revizuirea Constitutiei, ca presedintele Klaus Iohannis a atras poporul intr-o aventura nesabuita, chemandu-l sa se pronunte cu privire la chestiuni care sunt impotriva statului de drept. Tariceanu sustine ca Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie.

Rares Bogdan, reactie la decizia CCR: Klaus Iohannis nu a gresit

CCR a decis ca trebuie lasat la latitudinea legiuitorului sa stabileasca pe cine amnistiaza. Acestia au amintit de dreptul presedintelui de a acorda gratierea individuala, care se da in primul rand pentru.

Dancila, dupa decizia CCR pe amnistie si gratiere: Iohannis va plati cel putin politic

Viorica Dancila crede ca presedintele Klaus Iohannis va plati cel putin politic, dupa ce Curtea Constitutionala a respins initiativele de revizuire a Constitutiei, in sensul interzicerii amnistiei si.

Viorica Dancila, despre europarlamentare: Trebuie analizate greselile. PSD a pierdut alegerile

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, ca este nevoie de o analiza a greselilor facute care au dus la rezultatul dezamagitor de la europarlamentare, aratand ca nu doreste sanctionarea.

INTERVIU EXCLUSIV. Viorica Dancila, despre presedintia romana la Consiliul UE: Toate discutiile cu Iohannis si cu liderii europeni puteau duce la sustinere, nu la atac

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3, in care a vorbit despre rezultatele presedintiei romane la Consiliul Uniunii Europene. inseamna o munca .

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Nu mi-a raspuns domnul presedinte

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu a primit inca un raspuns de la seful statului la propunerile privind numirea unor noi ministrii la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pentru.

Viorica Dancila, despre viitoarele masuri economice ale Guvernului: Nu putem multumi pe toata lumea, este normal ca unii sa se bucure, altii sa fie mai putin bucurosi

Premierul Viorica Dancila a spus la Antena 3ca viitoarele masuri economice ale Guvernului vor fi luate doar dupa o prealabila consultare cu partenerii sociali. Am vorbit de masuri, masurile economice,.

Dancila spune ca Iohannis trebuie sa-si asume decizia privind referendumul

Premierul Viorica Dancila sustine ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi asume decizia de a c.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni. Ce l-a intrebat pe seful statului

Viorica Dancila l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Premierul il preseaza pe liderul statului pentru a lua o decizie cat mai repede. Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni pentru a-l presa sa ia o decizie Viorica Dancila l-a sunat pe Iohannis la Cotroceni ca sa discute despre propunerile pentru ministerele .

Prima reactie a Vioricai Dancila dupa decizia CCR privind amnistia si gratierea. Iohannis trebuie sa plateasca politic

Premierul Viorica Dancila a lansat sageti la adresa presedintelui Klaus Iohannis dupa ce Curtea Constitutionala s-a pronuntat pe tema a doua proiecte legislative de modificare Constitutiei, unde e prinsa si tema gratierii pentru fapte de coruptie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2718 seconds )