Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, despre excluderea din PSD: N-ar fi exclus

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre excluderea din PSD: N-ar fi exclus

Fostul presedinte al PSD si candidat la presedintie, Viorica Dancila nu exclude sa fie data afara din PSD. A spus-o in direct, la Romania TV. N-ar fi exclus. Dupa ce am vazut astazi, nu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre datoriile financiare ale PSD: Sunt sigura ca exista document pentru fiecare cheltuiala facuta

Fostul presedinte al PSD Viorica Dancila a declarat miercuri ca in privinta datoriilor financiare pe care le are partidul nu este nimic care sa creeze semne de intrebare. Bun, au fost datorii si.

Dancila, despre afirmatiile lui Paul Stanescu: Nu stie despre ce vorbeste. Eu cred ca voia sa candideze dansul pentru a obtine locul sase sau sapte

Fostul lider PSD Viorica Dancila a raspuns la afirmatiile facute astazi de secretarul general interimar al partidului, Paul Stanescu, care a precizat ca Dancila ar fi decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie cu Klaus Iohannis. Nu stie despre ce vorbeste. S-a vazut modul in care m-am pozitionat fata de domnul Klaus Iohannis, a declarat fostul premier, citat de mainnews. ro.

Cine este Niculae Badalau. De ce se cere excluderea sa din PSD

Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, a atras atentia printr-o serie de declaratii controversate, lansate de curand si la adresa romanilor din Diaspora. Spusele publice ale acestuia par sa fi venit la pachet cu cerinta de excludere, din randul social-democratilor. in varsta de 58 de ani, senatorul PSD de Giurgiu a starnit revolta, dupa declaratiile oferite .

Viorica Dancila a renuntat la coc: ce a spus despre noua coafura si despre viata dupa plecarea de la carma PSD FOTO

Fostul premier Viorica Dancila a afisat la sedinta Comitetului Executiv National al PSD de miercuri un nou look, renuntand la coafura cu celebrul coc si adoptand o coada lejera.

Viorica Dancila, adevarul despre discutiile secrete cu Klaus Iohannis

Fostul candidat al PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat joi ca nu intelege atitudinea secretarului general interimar al partidului, Paul Stanescu, care a acuzat-o de blat cu presedintele Klaus.

Dancila despre datoriile PSD: Nu este nimic care sa creeze semne de intrebare

Fostul presedinte al PSD Viorica Dancila a declarat miercuri ca in privinta datoriilor financiare pe.

Stanescu: Dancila a vrut sa ma dea afara din PSD Ea a fost de acord ca nu trebuie sa candideze, dar apoi s-a razgandit

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, sustine ca Viorica Dancila a vrut sa-l dea afara din partid pentru ca si-a sustinut parerea atunci cand a fost vorba despre binele.

Falsa Viorica Dancila de la Antena 1, drama nestiuta. Ce se va intampla cu ea acum, dupa ce fosta sefa PSD a disparut din atentia publicului

Cistigatoare a talent-show-ului iUmor de la Antena 1, Irena Boclinca, in afara de faptul ca este un om generos, are si ea dramelepesonale. Falsa Viorica Dancila de la Antena 1, drama nestiuta. Toata lumea o cunoaste pe Irena Boclinca, mai ales dupa ce a castigat finala iUmor din luna iunie a acestui an, interpretand-o si .

Viorica Dancila se teme sa nu aiba aceeasi soarta ca Mircea Geoana sau Victor Ponta si sa fie data afara din PSD

Viorica Dancila nu exclude posibilitatea de a avea soarta lui Victor Ponta sau a lui Mircea Geoana si sa fie data afara din PSD, relateaza Hotnews. ro, care citeaza o serie de declarii ale fostului premier de.

Viorica Dancila nu exclude sa fie data afara din PSD. Ma astept la orice

Viorica Dancila nu exclude sa fie data afara din PSD, precizand insa ca spera sa nu se ajunga la o astfel de situatie. Sper ca sa existe mai multa intelepciune si sa nu uitam ca de fiecare data cand am dat afara, am dat afara si ce am castigat? Nu am castigat absolut nimic, a spus ea la Romania Tv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )