Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, despre ingrijorarile Comisiei Europene privind OUG care modifica legile justitiei: Voi avea o discutie cu domnul Timmermans si voi explica pe larg motivele

B1 B1,
Viorica Dancila, despre ingrijorarile Comisiei Europene privind OUG care modifica legile justitiei: Voi avea o discutie cu domnul Timmermans si voi explica pe larg motivele

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca se va intalni cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, si ii va explica ce cuprinde. continuă pe B1

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila despre ministerele Transporturilor si Dezvoltarii

O decizie referitoare la ministerele Transporturilor si Dezvoltarii va fi luata marti, la reuniunea Comitetului Executiv National al PSD, precum si in cadrul coalitiei de guvernare, a declarat premierul Viorica.

Viorica Dancila evita sa spuna daca Ordonanta 114 va fi modificata: Voi vorbi cu fiecare ministru, ca sa vad argumentele, si voi decide apoi

Premierul Viorica Dancila spune ca o decizie privind eventuala modificare a unor prevederi ale Ordonantei 114 o va lua dupa ce va discuta cu toti ministrii, care ii vor aduce argumente privind solicitarile cerute, si ca este nevoie sa dam dovada de flexibilitate. Pana nu am o discutie cu fiecare ministru, nu voi lua o decizie. S-ar putea sa fie decizia de a nu schimba nimic sau s-ar putea sa decidem sa schimbam unele prevederi, a declarat Dancila.

Liberalii o cheama pe Viorica Dancila n Parlament sa dea explicatii privind Ordonanta lacomiei, care baga Romnia n faliment

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a anuntat marti ca liberalii au depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o solicitare ca premierul Viorica Dancila sa fie chemata in Parlament, la inceputul lunii martie, pe tema Ordonantei lacomiei, care baga Romania in faliment. Ea a spus ca cea mai simpla solutie ar fi ca Guvernul sa dea o Ordonanta de Urgenta care sa anuleze OUG 114.

Ponta, dupa anuntul lui Dancila privind OUG 114: Incompetentilor! Analfabetilor! Urechistilor! Infatuatilor! Catastrofelor!

Fostul premier Victor Ponta a reactionat dur dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca OUG 114 ar putea fi modificata, posibilitate invocata in ultima perioada si ministrul de Finante. Incompetentilor! Analfabetilor! Urechistilor! Infatuatilor! Catastrofelor!, a scris Ponta pe Facebook, acuzand ca ordonanta trebuia discutata inainte de adoptare.

DANCILA, DESPRE OUG 114: Vom lua o decizie dupa discutiile cu ministrii

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca o decizie in privinta modificarii OUG 114 va fi luata dupa ce va avea discutii cu toti ministrii. Ea a negat ca i-ar fi spus liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ca se va renunta la taxa de 2% pe cifra de afaceri in energie, informeaza News. ro.

Prima reactie a Comisiei Europene dupa ordonanta de modificare a legilor justitiei. Timmermans: Nu stiam ca va fi adoptata

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, marti, la Bruxelles, ca nu a stiut ca va fi adoptata o noua ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor justitiei, de catre guvernul condus de Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Vom adopta OUG prin care cresc alocatiile pentru copii

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta de guvern de marti va fi adoptata o ordonanta de urgenta prin care alocatiile pentru copii vor fi majorate incepand cu data de 1 martie. Sper ca.

Voci din PSD au cerut restructurarea Guvernului! Ce spune premierul Viorica Dancila

Viorica Dancila, premierul Romaniei, a precizat, marti, ca nu este de acord cu restructurarea Guvernului, in perioada in care Romania detine presedintia Consiliului Uniunii Europene, desi a recunoscut ca au.

Viorica Dancila, intrebata daca ea crede ca seful statului va accepta noile propuneri de ministri: Greu de spus

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa faca declaratii inainte de sedinta CEx a PSD, despre propunerile de ministri pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor. Pe surse, sunt.

Dancila, despre ordonanta care modifica legile justitiei: Vreau o justitie independenta, legile nu se dau pentru o anumita persoana

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti seara, intrebata despre ordonanta care modifica legile justitiei, ca in ultima perioada tot ceea ce faci trebuie sa fie legat de o anumita persoana. Dancila a vorbit despre nevoia de a se schimba modul de gandire, pentru ca legile sau ordonantele nu se refera la o anumita persoana, ci se fac pentru toti romanii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )