Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august ca au semanat cu o lovitura de stat. continuă pe Adevărul

La un an dupa, Dancila sustine ca protestul din 10 august seamana cu o lovitura de stat Poate cei care erau in Piata Victoriei aveau dreptate, eu nu stiu, ca eram in concediu

La aproape un an de la reprimarea violenta de catre Jandarmerie a protestului din 10 august, premierul Viorica Dancila ramane la ideea ca ceea ce s-a intamplat seamana cu o lovitura de stat pentru ca s-a incercat intrarea cu forta in Palatul Victoria. Sefa Guvernului admite insa ca marea parte a participantilor nu au fost violenti si chiar poate aveau dreptate, dar ea nu stie pentru ca era in concediu.

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

Sinteza Zilei. Viorica Dancila, despre discutiile cu Ponta si Tariceanu privind alegerile prezidentiale: Am discutat despre un acord de cooperare. Nu e in niciun caz un blocaj, in niciun caz un esec

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Sinteza Zilei despre intalnirea pe care a avut-o cu liderulPRO Romania,Victor Ponta, si liderul ALDE,Calin Popescu Tariceanu, si deciziile pe care le.

Viorica Dancila, despre controversata numire la sefia CNAS, Vasile Ciurchea, anchetat de DNA: Am considerat ca e un specialist. Daca se atesta ca a incalcat legea, il vom schimba (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Vasile Ciurchea este o nominalizare provizorie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). intrebata de jurnalisti de problemele cu justitia ale acestuia,.

Liviu Plesoianu: Viorica Dancila va candida din partea CEX. Eu voi candida din partea romanilor

Liviu Plesoianu a avut o reactie dupa ce premierul Viorica Dancila a fost desemnata in cadrul unui CEx PSD, drept candidatul oficial al social-democratilor in cursa pentru prezidentiale. Deputatul PSD s-a.

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila va pierde alegerile prezidentiale usturator

Liderul liberal Raluca Turcan afirma ca Viorica Dancila - votata marti de CEx al PSD pentru a fi candidatul partidului la Presedintie - va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi din fruntea Guvernului. Turcan spune insa ca actualul premier va avea ocazia sa raspunda mai multor intrebari vizand grupurile de interese care paraziteaza Guvernul, institutiile statului si resursele publice, banii luati de la primarii, ratele mai mari la banci si brutalitatea cu care au fost reprimate protestele din 10 august.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Denise Rifai de la Realitatea TV o ironizeaza pe Viorica Dancila. Cum a aparut in direct

Moderatoarea emisiunii Legile puterii a ironizat-o pe Viorica Dancila. Denise Rifai a trecut si la fapte! Aceasta si-a accesorizat esarfa de pe cap cu o brosa. Denise Rifai, ironii in direct la adresa Vioricai Dancila Denise Rifai, moderatoarea de la emisiunea Legile Puterii, de la Realitatea TV, a ironizat-o in direct pe Viorica Dancila. Aparitia .

Primarul Daniel Florea: Cu Viorica Dancila avem sanse reale sa castigam prezidentialele

Presedintele PSD Sector 5, Daniel Florea, a declarat marti ca premierul Viorica Dancila este un candidat redutabilpentru alegerile prezidentiale si, fata de Gabriela Firea, are o sustinere mai larga.

Viorica Dancila s-a plans in CEX ca a fost prizoniera lui Liviu Dragnea: Nu am avut voie sa fac nimic

Premierul Viorica Dancila, care intre timp a fost aleasa sa reprezinte PSD la alegerile prezidentiale din toamna, a afirmat, in Comitetul Executiv al formatiunii, ca a fost izolata in Guvern timp de sase.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )