Libnet.ro
UNICEF

23:45

Viorica Dancila, detalii despre discutia avuta cu Klaus Iohannis despre scandalul din justitie (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, detalii despre discutia avuta cu Klaus Iohannis despre scandalul din justitie (VIDEO)

O intalnire la varf intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut loc joi la Palatul Cotroceni. Aceasta intalnire a fost anuntata chiar de seful st. continuă pe B1

Guvernul, despre intalnirea dintre premier si ambasadorul SUA: Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea cu privire la caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones

Prim-ministrul Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea privind caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones implicit a bursei) si, totodata, speranta ca aceasta situatie nu va continua intrucat ar genera potentiale efecte la nivel global, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Aceasta ingrijorare a fost exprimata in fata ambasadorul SUA, Hans Klemm, care a fost primit luni, la Palatul Victoria. Potrivit Guvernului, Viorica Dancila a abordat discutia cu privire la perspectivele posibilitatii de a elimina, in cursul acestui an, obligativitatea vizelor de scurta sedere pentru cetatenii romani care calatoresc in SUA, prin includerea Romaniei in Programul Visa Waiver.

Viorica Dancila, la Antena 3:I-am spus presedintelui Iohannis ca pentru mine este ingrijorator ca am vazut ca pana si unui prim-ministru i se poate face dosar penal

Premierul Viorica Dancila a fost invitata joi seara in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, unde a oferit detalii referitoare la discutia pe care a avut-o in cursul zilei cu presedintele Klaus Iohannis, dar si detalii despre masurile economice si fiscale si despre scaderea unor salarii, despre legea pensiilor, dar si despre intalnirea cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. Intrebata pana cand considera ca va ocupa functia de prim-ministru, Dancila a spus ca pana in 2020.

Dancila, despre discutia cu Iohannis: I-am spus ca e ingrijoratorca se poate face dosar inclusiv unui prim-ministru

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi seara, despre intalnirea sa cu ministrul Tudorel Toader si ce i-a cerut sa faca in ceea ce priveste sefa DNA, despre intrevederea cu presedintele Klaus Iohannis si despre problemele generate de Legea salarizarii si trecerea conributiilor.

Viorica Dancila, declaratii la inceputul sedintei de Guvern / Nimic despre discutia cu Tudorel Toader legata de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Premierul Viorica Dancila a facut scurte declaratii la inceputul sedintei de Guvern, afirmand ca saptamana viitoare se va intalni la Bruxelles cu Jean Claude Juncker, Donald Tusk si Antonio Tajani, dar nu a facut nicio referire despre discutia anuntata cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, caruia i-a cerut sa revina mai repede in tara din vizita in Japonia, pe fondul scandalului acuzatiilor la adresa DNA.

VIDEO Klaus Iohannis: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa; o incercare jalnica si neconvingatoare / M-am intalnit azi cu Dancila si Dragnea / Momentan, nu vad motive de revocare a lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca acuzatiile din ultimele zile la adresa Directiei Anticoruptie sunt atacuri din partea unor penali, de natura sa confirme ca DNA face o treaba buna. Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa. Aceasta incercare este una jalnica si neconvingatoare, a spus seful statului. Iohannis a informat totodata ca a avut in cursul zilei, la Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu liderul PSD Liviu Dragnea, pentru a defini cadrul colaborarii institutionale intre mine si noul guvern. Seful statului a precizat ca a discutat cu cei doi si despre Justitie, exprimandu-si nemultumirea ca exista un nou scandal legat de DNA in spatiul public. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

Premierul Viorica Dancila, la Antena 3, de la ora 21.00

Premierul Viorica Dancila vorbeste, de la ora 21. 00, la Antena 3, despre discutia sa cu ministrul Tudorel Toader in ceea ce priveste activitatea DNA, masurile luate de Guvern, dar si despre congresul extraordinar al PSD.

Politic show:Viorica Dancila are probleme planetare: contul de Facebook si bursa americana;Traian Ungureanu: Romania nu e in UE, e stat membru PSD; Analiza:Motivele pentru care unii pensionari vor fi transformati in asistati social

Ce ar trebui sa faca Iohannis in scandalul DNA. Asteptarile pe care le are Dragnea de la presedinte. Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa astepte si el cu maxim interes. Viorica Dancila are probleme planetare: contul de Facebook si bursa americana. Din categoria umorului involuntar, prim-ministrul a declarat.

Klaus Iohannis: Mi-am exprimat nemultumirea ca exista un nou scandal legat de Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca s-a intalnit joi cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, prilej cu care si-a exprimat nemultumirea privind ul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )