Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Doamna Carmen Dan e dezinformata. Niciodata PSD nu va ceda presiunilor presedintelui

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Doamna Carmen Dan e dezinformata. Niciodata PSD nu va ceda presiunilor presedintelui

,Premierul Viorica Dancila a facut declaratii dupa ce Carmen Dan si-a prezentat demisia din fruntea Ministerului de Interne. intrebata daca Viorica Dancila a cedat presiunilor lui Klaus Iohannis,. continuă pe Antena3

Cum s-au certat Gabriela Firea si Viorica Dancila. Stenogramele arata adevarata situatie din PSD

Au fost discutii aprinse, luni, in sedinta CEx al PSD. Gabriela Firea si Viorica Dancila s-au certat cand s-a adus in discutie subiectul legat de candidatul la alegerile prezidentiale din acest an. Primarul general al Capitalei a cerut ca partidul sa ia o decizie cu privire la candidat, iar premeirul Romaniei a reactionat imediat. Cum .

Dancila sustine ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate

Premierul Viorica Dancila a precizat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca ea i-a cerut demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne si aceasta este o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa.

Cine sunt oamenii din PSD propusi sa preia portofoliile ramase vacante dupa remaniere. Viorica Dancila a anuntat lista

Viorica Dancila a anuntat mai multe decizii luate in cadrul sedintei CEx a PSD de luni, 15 iulie. Printre ele se numara si concluziile remanierii dorite de premierul Dancila si rezultate in urma unei evaluari pe cateva ministere. Primii care pleaca din Guvernul Dancila sunt Carmen Dan de la sefia Ministerului de Interne si .

Codrin Stefanescu o critica pe Dancila pentru remanierea lui Carmen Dan: Te-a atins vreodata Dragnea? Atunci, pa!

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu critica remanierea discutata luni de conducerea PSD, afirmand ca ministrii performanti de ieri devin remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi, iar criteriul este relatia cu fostul lider al partidului Liviu Dragnea.

VIORICA DANCILA: in CExN-ul de luni vom discuta si despre remaniere

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat ca, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc luni, vor fi abordate mai multe subiecte, printre care si remanierea guvernamentala.

Viorica Dancila iese la atac dupa acuzatiile lui Carmen Dan:PSD nu cedeaza presiunilor lui Iohannis. Carmen Dan e dezinformata

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu e adevarat ca ministrul de Interne, Carmen Dan, va fi demisa in urma presiunilor venite de la presedintele Klaus Iohannis.

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

Viorica Dancila, reactie dupa demisia lui Carmen Dan: Eu cred ca unii membri PSD nu au invatat nimic si cred ca daca ies in spatiul public sa declarare ceva ii va respecta cineva (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o reactie acida dupa ce Carmen Dan si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului de Interne acuzand ca urma sa fie inlocuita politic si nu din motive de.

Dancila a explicat motivul pentru care a renuntat la Carmen Dan: Nu e legata schimbarea neaparat de ce s-a intamplat pe 10 august (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a luat decizia de a-i schimba pe Carmen Dan si Teodor Melescanu de la Ministerul de Interne, respectiv de Externe, deoarece s-a creat o anumita perceptie publica pe care Gu.

Dancila explica de ce a demis-o pe Carmen Dan: Nu am facut-o pentru ca asa vrea Iohannis. Nu-mi dicteaza strada

La finalul Comitetului Executiv al PSD, presedintele partidului, Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul de Externe Teodor Melescanu urmeaza sa fie inlocuiti. in privinta lui Carmen Dan premierul a motivat decizia explicand ca Guvernul are nevoie de o mai mare credibilitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )