Libnet.ro
UNICEF

19:15

Viorica Dancila, dupa sedinta coalitiei: Nu trebuie sa suprapunem un referendum peste niciun fel de alegeri

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, dupa sedinta coalitiei: Nu trebuie sa suprapunem un referendum peste niciun fel de alegeri

Coalitia de guvernare a stabilit ca nu trebuie suprapus un referendum peste niciun fel de alegeri, a declaratpremierul Viorica Dancila. Am stabilit faptul ca nu trebuie sa suprapunem un referendum. continuă pe Antena3

TARICEANU, DUPA SEDINTA COALITIEI: Am convenit ca trebuie facuta o analiza asupra OUG 114

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca la nivelul coalitiei s-a convenit sa se faca o analiza asupra OUG 114, pentru a vedea daca mai sunt prevederi care afecteaza negativ mediul de afaceri.

Tariceanu: Am vorbit cu Viorica Dancila despre OUG 114. Trebuie facuta o analiza completa

Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, dupa sedinta in coalitie, ca a vorbit cu premierul Viorica Dancila despre modificarile necesare la OUG 114. Am discutat despre OUG 114 modificata si am co.

Viorica Dancila, dupa vizita Papei Francisc in Romania: Multumesc Sanctitatii Sale pentru caldura si bucuria pe care ni le-a oferit

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, in debutul sedintei de Guvern, multumiri Sanctitatii Sale Papa Francisc pentru caldura si bucuria pe care le-a oferit in cele trei zile ale vizitei sale in Romania, dar si pentru mesajele de suflet si de binecuvantare pe care le-a transmis poporului roman.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

Tariceanu, dupa sedinta coalitiei: Am convenit ca trebuie facuta o analiza asupra OUG 114

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca la nivelul coalitiei s-a convenit sa se faca o analiza asupra OUG 114, pentru a vedea daca mai sunt prevederi care afecteaza negativ mediul de afaceri.

Viorica Dancila, declaratii dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD: Iohannis trebuie sa respecte constitutia

Viorica Dancila l-a criticat pe presedintele Iohannis, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD. Premierul l-a acuzat pe Iohannis ca se foloseste de consultarile cu partidele parlamentare pentru a .

Sedinta coalitiei are loc luni, urmata de reuniunea Biroului Permanent National al PSD

Viorica Dancila a anuntat ca luni, de la 10. 00, va avea loc sedinta coalitiei de guvernare, iar de la 12. 00 va incepe Biroul Permanent National al PSD. Presedintele interimar la PSD a precizat ca BPN al partidului se va reuni in fiecare zi de luni a saptamanii, iar CEx va fi organizat lunar, conform Mediafax.

Viorica Dancila, sageti catre Ponta: Eu nu am to do list de la Bruxelles.Am reiterat ca nu vrem sa dam ordonante pe Justitie

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la finalul consultatiilor cu presedintele Klaus Iohannis pe tema implementarii rezultatului de la Referendum, ca nu s-a antors de la intalnirea cu liderii europeni cu un to do list lista cu sarcini - nr. r), aluzie la fostul premier PSD Victor Ponta, care, in 2012, s-a intors de la Bruxelles cu o lista de cerinte.

Viorica Dancila pleaca la Bruxelles: Voi avea intalniri importante. Voi transmite inca o data atasamentul Romaniei fata de valorile europene

Viorica Dancila a anuntat, luni, in sedinta de Guvern, ca pleaca la Bruxelles pentru o serie de intalniri importante. Premierul spune ca vrea sa reitereze principiile pro-europene ale Romaniei.

Clipul in care castigatoarea iUmor o imita pe Viorica Dancila este viral: Nu orice persoana poate fi parodiata. Trebuie sa aiba acel ceva VIDEO

Castigatoarea celui de-al saselea sezon iUmor, actrita Irena Boclinca, a cucerit internetul, numarul in care a imitat-o si a ironizat-o pe Viorica Dancila devenind viral in scurt timp.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )