Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, dupa sedinta conducerii CEx al PSD: Titus Corlatean, propunere de vicepremier, Ana Birchall - Justitie, Natalia Intotero - Romanii de pretutindeni si Roxana Manzatu - Fonduri Europene

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, dupa sedinta conducerii CEx al PSD: Titus Corlatean, propunere de vicepremier, Ana Birchall - Justitie, Natalia Intotero - Romanii de pretutindeni si Roxana Manzatu - Fonduri Europene

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv National CEx), ca s-a votat ca Titus Corlatean sa fie propus vicepremier, Ministerul Justitiei. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, dupa sedinta conducerii CEx al PSD: Titus Corlatean, propunere de vicepremier, Ana Birchall - Justitie, Natalia Intotero - Romanii de pretutindei si Roxana Manzatu - Fonduri Europene

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv National CEx), ca s-a votat ca Titus Corlatean sa fie propus vicepremier, Ministerul Justitiei.

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx al PSD: Propunerea de comisar european se face pana la jumatatea lunii iunie

Presedintele interimar al PSD Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca social-democratii vor alege prin vot in Comitetul Executiv National pe cel pe care il vor propune pentru functia de comisar.

Surse: Viorica Dancila, pregatita sa preia conducerea PSD

Potrivit unor surse, premierul Viorica Dancila ar putea prelua conducerea Partidului Social Democrat. Viorica Dancila este presedintele executiv al Partidului Social Democrat. Premierul Viorica Dancila le-a c.

Viorica Dancila, despre deciziile luate in CEx: Mircea Geoana si alti colegi care vor sa vina alaturi de PSD sunt bineveniti

Premierul Viorica Dancila a facut declaratii referitoare la procesul de reformare a partidului PSD si despre deciziile luate marti in CEx. Nu am discutat cu domnul Victor Ponta, deci nu am ce sa va s.

Ion Cristoiu, dezvaluire-bomba despre condamnarea lui Dragnea: Viorica Dancila stia de doua saptamani ca liderul PSD va fi condamnat

Ion Cristoiu sustine ca Viorica Dancila stia marele secret al condamnarii lui Dragnea de acum doua saptamani. Conform scenariului dezvaluit de jurnalist, Klaus Iohannis isi doreste un guvern de uniune.

Melescanu: Am sunat-o pe Viorica Dancila. Nu mi-a cerut demisia si m-a asigurat ca nici nu mi-o va cere

Teodor Melescanu a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca a sunat-o pe Viorica Dancila dupa ce presedintele Iohannis ceruse demiterea sa, dar ca premierul i-a spus ca nu ii cere demisia si l-a asigurat ca nici nu i-o va cere. Tot in aceasta seara, Melescanu a declarat la Antena 3 ca nici prin gand nu-i trece sa isi dea demisia, pentru ca am facut pentru prima oara un efort enorm pentru ca romanii din diaspora sa voteze.

VIDEO Dancila, discutie cu protestatarii dupa sedinta CEX

Premierul Viorica Dancila a fost huiduita si abordata de cativa protestatari dupa ce a tinut conferinta de presa fiindu-i reprosate mai multe evenimente ca violentele Jandarmeriei din 10 august sau umilirea la vot a romanilor din Diaspora. Premierul le-a transmis ca e dispusa la dialog si i-a invitat miercuri intr-o audienta.

CEx PSD, convocat marti la ora 18:00

Liderii mai multor filiale PSD, ministrii si premierului Viorica Dancila, au decis luni convocarea de urgenta a unei sedinte CEX, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. CExPSD se va reuni marti, de la ora.

Viorica Dancila, schimbari drastice in Partidul Social Democrat

Schimbari majore au avut loc inPartidul Social Democrat, dupa sedinta CEX care a durat mai bine de cinci ore, la nivel de membrii, insa exista schimbari majore si la nivelul retoricii de.

Cat timp ramane Viorica Dancila in fruntea PSD? Cand va avea loc urmatorul congres

Viorica Dancila a preluat fraiele PSD si a anuntat mai multe schimbari organizatorice in cadrul formatiunii. Sefa Guvernului sustine ca va conduce partidul pana la data la care va fi organizat un congres. Viorica Dancila este cea care preia conducerea PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )