Libnet.ro
UNICEF

08:45

Viorica Dancila explica fenomenul M**E PSD: Ce spune premierul despre cei care au astepta-o cu proteste la Iasi (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila explica fenomenul M**E PSD: Ce spune premierul despre cei care au astepta-o cu proteste la Iasi (VIDEO)

Asteptata cu proteste la Iasi, Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor ca fenomenul M**E PSD nu reprezinta poprul roman. Doi oameni nu inseamna toata lumea. Marea majoritate sunt oameni care. continuă pe B1

Viorica Dancila, mesaj pentru criticii PSD: Cei care ne vad in cadere libera sa nu ne subestimeze, ca nu se stie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a sustinut, marti, ca PSD nu este in cadere libera in sondaje si le-a recomandat criticilor partidului sa nu-i subestimeze pe social-democrati.

Viorica Dancila anunta demiteri de lideri PSD dupa prezidentiale: Si eu imi asum. Acolo unde rezultatele nu sunt bune trebuie sa luam masuri ferme

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, dupa Conferinta de alegeri a filialei din Dolj, ca este de acord cu ideea ca sefii filialelor PSD care nu ating tinta electorala sa fie schimbati din functii.

VIORICA DANCILA: Modul in care vom ajusta programul de guvernare - prioritar

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Am avut intalniri in coalitie si am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE ------ Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, ieri, dupa sedinta CExN, ca prioritar acum este modul in care va fi ajustat programului de guvernare, dar si modul in care va fi organizata campania pentru pentru alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila spune ca saptamana viitoare ii trimite presedintelui propunerile de ministri pentru posturile vacante

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, intr-o conferinta la Iasi, ca nominalizarile pentru functiile de vicepremier si de ministri care sunt vacante vor fi discutate intr-o sedinta a Comitetului Executiv National si ca vor fi trimise saptamana viitoare presedintelui Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, cu elicopterul in turneu electoral in Moldova, regiunea unde nu s-a construit niciun kilometru de autostrada Fifor: E platit de PSD

In turneu electoral in Moldova, Viorica Dancila a venit cu elicopterul la Iasi, precizand ca pentru a putea ajunge in fiecare judet trebuie sa apeleze si la acest mijloc de transport. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat ca elicopterul este platit din fondurile partidului.

Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi: PSD atata stie sa ne tina in saracie

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la Iasi, unde urmeaza sa participe la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor, scrie.

Viorica Dancila, despre prezidentiale: Nu vom avea aroganta unora care vad deja aceste alegeri castigate

Liderul PSD Viorica Dancila a sustinut, miercuri, la Suceava, ca partidul pe care il conduce nu va avea o atitudine aroganta in privinta alegerilor prezidentiale si a lansat un atac la adresa.

Viorica Dancila si-a anulat vizita pe care o avea programata in Botosani

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, si-a anulat vizita pe care o avea programata, joi, in Botosani, se arata intr-o informare de presa transmisa de conducerea organizatiei judetene a PSD.

VIDEO. Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la I.

Viorica Dancila intampinata de protestatari la Iasi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata de protestatari, vineri, la Iasi, unde participa la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )