Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila a fost acceptata premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila a fost acceptata premier

Viorica Dancila a fost acceptata premier, de catre Presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a declarat: Am ascultat foarte multe opinii legate de formarea noului Guvern, de desemnarea premierului. Astazi, toata ziua, am ascultat opiniile si argumentele politicienilor, dar am reusit ieri, aseara, astazi, intre intalniri, sa ascult si opinia oamenilor simpli, sa citesc mesaje, inclusiv pe retele de socializare. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila a fost acceptata premier

ACTUALIZARE 19:05 Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie pentru el, prin desemnarea Vioricai Dancila. *ACTUALIZARE 18:50 Viorica Dancila: Pentru noi este importanta punerea in practica a programului de guvernare *ACTUALIZARE 18:30 Liviu Dragnea: Vom convoca Parlamentul in sesiune extraordinara.

Cine este Viorica Dancila, PRIMA FEMEIE PREMIER al Romaniei: DETALII DIN TRECUTUL mai putin stiut al viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

Am prezentat popunerea ca Viorica Dancila sa fie premier; i-am spus presedintelui ca este o doamna neconflictuala

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, astazi, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, care a durat aproximativ 20 de minute, ca i-a prezentat propunerea ca Viorica Dancila sa fie premier, precum si sustinerea de care aceasta beneficiaza. Dragnea s-a declarat sigur ca Dancila va fi nominalizata pentru postul de premier.

Cine este Viorica Dancila, prima femeie premier al Romaniei: Detalii din trecutul viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

Reactia lui Mihai Fifor dupa ce Viorica Dancila a fost nominalizata pentru functia de premier

Viorica Dancila este cea mai buna propunere pe care PSD putea sa o faca pentru functia de premier, a opinat Mihai Fifor. Viorica Dancila este un om care nu a putut fi contestat profesional, e cea mai.

Cine e Viorica Dancila, propunerea de premier a PSD. Ce realizari a avut pe axa Videle-Bruxelles

Viorica Dancila, presedintele Organizatiei de femei a PSD si liderul europarlamentarilor social-democrati romani, a fost votata de Comitetul Executiv al PSD pentru functia de premier. Cu aceasta propunere delegatia PSD va merge maine la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis.

CTP, reactie virulenta dupa ce Viorica Dancila a fost desemnata premier: Aceasta doamna e o bataie de joc pentru Romania. E o vida

Cristian Tudor Popescu lanseaza un val de critici la adresa Vioricai Dancila, desemnata de presedintele Klaus Iohannis sa preia functia de premier. Jurnalistul a declarat, la Digi 24, ca prim-ministrul.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost propusa de Nicolae Badalau. Am vrut sa fie constienta de riscurile la care se expune

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. Am discutat si stabilit impreuna care va fi propunerea noastra pentru functia de premier. A fost o procedura.

LIVE TEXT VIDEO Dragnea iese in conferinta de presa, dupa ce Viorica Dancila a fost propusa in CEx pentru functia de premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa o prezinte pe Vasilica Viorica Dancila ca propunere a PSD pentru functia de premier, intr-o conferinta de presa dupa Comitetul Executiv National al PSD, la sediul partidului din bulevardul Kiseleff.

Viorica Dancila: Am experienta necesara ca sa preiau functia de premier

Europarlamentarul Viorica Dancila, propusa ca premier de PSD, a declarat, ieri, ca are experienta necesara pentru a prelua functia de premier, de care nu se teme, pentru ca are o fire optimista si echilibrata, adaugand ca trebuie sa gandeasca pozitiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )