Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viorica Dancila: Eu nu am fost de acord cu restructurarea Guvernului. Putin probabil sa ma razgandesc

B1 B1,
Viorica Dancila: Eu nu am fost de acord cu restructurarea Guvernului. Putin probabil sa ma razgandesc

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-un interviu pentru Adevarul, ca nu a fost de acord cu restructurarea Guvernului in ultima sedinta a Comitetului Executiv National al PSD si ca este putin. continuă pe B1

Viorica Dancila: Mai multi colegi au vrut restructurare, inclusiv Dragnea / Eu nu am fost de acord cu restructurarea Guvernului

Premierul Viorica Dancila afirma, intr-un interviu pentru cotidianul Adevarul, ca mai multi colegi din PSD, inclusiv Liviu Dragnea, au dorit restructurarea Cabinetului, in reuniunea conducerii social-democratilor, dar ea nu a fost de acord cu restructurarea Guvernului si este putin probabil sa se razgandeasca in privinta acestui subiect.

Soc pentru PSD. Viorica Dancila, declaratie de ultima ora: Putin probabil sa ma razgandesc in privinta restructurarii

Premierul Viorica Dancila refuza categoric ideea restructurarii Guvernului, in ciuda insistentelor lui Liviu Dragnea. intrebata daca e posibil sa se razgandeasca in perioada sarbatorilor, Viorica.

Viorica Dancila: Iohannis impiedica functionarea Guvernului! Premierul trimite presedintelui propunerile pentru ministrii interimari

Prim-ministrul Viorica Dancila considera inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile Ministerului.

Liviu Dragnea, reactie la interviul lui Viorica Dancila din Adevarul la ora 20.00

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vine cu o reactie in urma interviului pe care Viorica Dancila l-a acordat pentru Adevarul. Premierul a afirmat ca refuza restructurarea Guvernului si ca e putin probabil sa ma razgandesc.

INTERVIU Viorica Dancila refuza restructurarea: Putin probabil sa ma razgandesc. Nu vreau Guvernul Dancila 2. Calea normala e remanierea

Intr-un interviu pentru Adevarul, premierul Viorica Dancila refuza categoric ideea restructurarii Guvernului, in ciuda insistentelor lui Liviu Dragnea. intrebata daca e posibil sa se razgandeasca in perioada sarbatorilor, Viorica Dancila a raspuns: Foarte putin probabil. Premierul pledeaza in continuare pentru remaniere. Varianta integrala a interviului, in care premierul atinge mai multe subiecte sensibile, va fi publicata in aceasta seara.

INTERVIU EXCLUSIV Viorica Dancila refuza restructurarea: Putin probabil sa ma razgandesc. Nu vreau Guvernul Dancila 2. Calea normala e remanierea

Intr-un interviu pentru Adevarul, premierul Viorica Dancila refuza categoric ideea restructurarii Guvernului, in ciuda insistentelor lui Liviu Dragnea. intrebata daca e posibil sa se razgandeasca in perioada sarbatorilor, Viorica Dancila a raspuns: Foarte putin probabil.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a ezitat sa vina in Parlament cu remanierea Guvernului. Probabil s-a gandit ca nu e sigura majoritatea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca premierul Viorica Dancila nu a fost de acord cu varianta restructurarii guvernului pentru ca nu era sigura pe majoritatea din Parlament. in coalitie, la noi.

Culisele razboiul Dancila-Dragnea: premierul refuza restructurarea Guvernului. Ce lideri PSD o sustin pe Dancila

Premierul Viorica Dancila nu vrea sa ajunga din nou la votul Parlamentului in cazul in care Iohannis refuza sa-l numeasca ministru al Justitiei pe Eugen Nicolicea. Dancila ar prefara ca PSD sa vina cu o noua propunere, sustin surse politice pentru Adevarul. Dragnea se plange ca Dancila e influntata de statul paralel si pune o presiune imensa pe premier. Miza ramane tot ordonanta de urgenta.

Codrin Stefanescu dezvaluie: Viorica Dancila nu a fost de acord cu hotararea din CEx de restructurare a Guvernului. Dupa sarbatori poate se hotaraste sa puna in aplicare decizia noastra (VIDEO)

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a dezvaluit miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD de saptamana.

Viorica Dancila: Am marit bugetul pentru invatamant cu aproape 47% in acest an. Educatia e o prioritate a Guvernului, alaturi de Sanatate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca educatia este o prioritate a Guvernului PSD-ALDE, lucru demonstrat de faptul ca a marit bugetul pentru acest domeniu cu aproape 47% in 2019. Educatia este o prioritat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )