Libnet.ro
UNICEF

07:15

Viorica Dancila: Functia de presedinte executiv PSD este compatibila cu cea de premier

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Functia de presedinte executiv PSD este compatibila cu cea de premier

Presedintele executiv al PSD, Viorica Dancila, considera ca aceasta functie este compatibila cu aceea de prim-ministru pe care o detine, iar oamenii care au sustinut-o au apreciat ca astfel va fi o relatie mai stransa intre Guvern si partid. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Functia de presedinte executiv PSD este compatibila cu cea de premier. / Cu privire la faptul ca fostii presedinti nu au fost invitati la Congres: A fost o scapare

Presedintele executiv al PSD, Viorica Dancila, considera ca aceasta functie este compatibila cu aceea de prim-ministru pe care o detine, iar oamenii care au sustinut-o au apreciat ca astfel va fi o relatie mai stransa intre Guvern si partid.

CONGRES PSD: Viorica Dancila, aleasa presedinte executiv. Marian Neacsu va fi secretar general al partidului. Cine sunt noii vicepresedinti ai PSD (VIDEO)

PSD si-a ales, la Congresul de sambata, noua conducere. Premierul Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv al partidului, iar Marian Neascu va fi noul secretar.

Congres PSD: Strategia contracandidatilor Vioricai Dancila la functia de presedinte executiv - fie Nicolae Banicioiu, fie Ecaterina Andronescu sa se retraga in favoarea celuilalt, inainte de vot

Deputatul Nicolae Banicioiu si senatoarea Ecaterina Andronescu sunt contracandidatii premierului Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv la Congresul PSD de sambata, iar cei doi iau in calcul ca unul dintre ei sa se retraga in favoarea celuilalt, pentru a nu imparti voturile celor care nu o doresc pe Dancila numarul doi in partid, au precizat surse politice din partid.

Congres PSD: Viorica Dancila, noul presedinte executiv al Partidului Social Democrat

Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD, a decis sambata Congresul extraordinar al PSD, potrivit Agerpres .

Numarul doi in PSD: O sprijin pe Dancila pentru presedinte executiv. Eu nu fac compromisuri

Niculae Badalau, actualul presedinte executiv, a anuntat ca o va vota pe Viorica Dancila pentru a fi numarul doi in partid, iar pentru functia de secretar general pe Marian Neacsu. Badalau a subliniat ca el nu face compromisuri, desi de curand Liviu Dragnea a anuntat ca acestuia ii va fi data functia de presedinte al Consiliului National, dupa ce nu a mai candidat pentru functia de presedinte executiv.

Rovana Plumb, propusa pentru o functie-cheie in PSD. Propunerea a fost facuta de Viorica Dancila

Noul presedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, sambata, ca o sustine pe Rovana Plumb la sefia organizatiei de femei a partidului. Organizatia de femei este una dintre cele mai.

Nicolae Banicioiu candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD. Ce mesaj i-a transmis lui Liviu Dragnea

Social-democratul Nicolae Banicioiu, care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, a declarat vineri ca este un membru onest de partid, precizand ca spera sa fie sustinut de.

Dancila a devenit presedinte executiv - numarul doi in PSD. Neacsu a fost ales secretar general

Viorica Dancila a fost aleasa in functia de presedinte executiv al PSD cu 2880 de voturi pentru, a.

Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD

ACTUALIZARE 18:40 Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD, a decis Congresul extraordinar al PSD. Marian Neacsu a fost ales secretar general al PSD. ------ * ACTUALIZARE 17:30 Votul s-a incheiat, se asteapta rezultatele Cei peste 4. 000 de delegati prezenti la Congresul extraordinar al PSD au votat candidatii pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinti. ------ * ACTUALIZARE 17:00 Fifor: Congresul de astazi trebuie sa transmita un mesaj puternic tuturor tarilor europene si nu numai ------- .

Viorica Dancila, la Congresul PSD: Pensia minima va fi de 775 lei, iar punctul de pensie 1775 lei, in 2020, adica dublu fata de momentul preluarii guvernarii

Viorica Dancila, a propus, in discursulde la Congresul PSD, unde candideaza pentru functia de presedinte executiv, 100 de masuri ce vor fi aplicate in acest an. Printre acestea se numara intrarea in vigoare a .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )