Libnet.ro
UNICEF

06:45

Viorica Dancila: Guvernul va aproba proiectul privind declaratia unica pentru plata contributiilor

B1 B1,
Viorica Dancila: Guvernul va aproba proiectul privind declaratia unica pentru plata contributiilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca proiectul de ordonanta de urgenta OUG)referitor la declaratia unica pentru plata contributiilor se afla pe ordinea de zi. continuă pe B1

UPDATE Guvernul a aprobat proiectul privind declaratia unica pentru plata contributiilor

Guvernul va adopta in sedinta de joi proiectul de Ordonanta de Urgenta privind declaratia unica pentru plata contributiilor, a anuntat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de Guvern. Astazi vom adopta Ordonanta prin care vom introduce noua reglementare de plata a impozitului pe venit, CAS si CASS, a spus Dancila. UPDATE Proiectul a fost aprobat.

UPDATE Guvernul a aprobat proiectul privind declaratia unica pentru plata contributiilor/ Pentru drepturile de autor, s-a ales varianta stopajului la sursa

Guvernul va adopta in sedinta de joi proiectul de Ordonanta de Urgenta privind declaratia unica pentru plata contributiilor, a anuntat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de Guvern. Astazi vom adopta Ordonanta prin care vom introduce noua reglementare de plata a impozitului pe venit, CAS si CASS, a spus Dancila. UPDATE Proiectul a fost aprobat. Eugen Teodorovici, ministrul finantelor, a declarat la finalul sedintei ca vor fi aplicate reduceri in cazul depunerii declaratiei unice in sistemul online si daca se fac plati anticipate. Teodorovici a mai afirmat ca pentru veniturile din drepturile de autor, s-a ales varianta stopajul la sursa. Aici am ales ideea stopajului la sursa. Este o abordare care anii trecuti s-a mai utilizat, este normala si e bun augur pentru cei care sunt vizati, a precizat ministrul.

UPDATE Guvernul a aprobat proiectul privind declaratia unica pentru plata contributiilor/ Pentru drepturile de autor, s-a ales varianta stopajului la sursa -*- UPDATE Guvernul a aprobat proiectul privind declaratia unica pentru plata contributiilor/ Pent

Guvernul a adoptat in sedinta de joi proiectul de Ordonanta de Urgenta privind declaratia unica pentru plata contributiilor. Eugen Teodorovici, ministrul finantelor, a declarat la finalul sedintei ca vor fi aplicate reduceri in cazul depunerii declaratiei unice in sistemul online si daca se fac plati anticipate. Teodorovici a mai afirmat ca pentru veniturile din drepturile de autor, s-a ales varianta stopajul la sursa. Aici am ales ideea stopajului la sursa. Este o abordare care anii trecuti s-a mai utilizat, este normala si e bun augur pentru cei care sunt vizati, a precizat ministrul.

Guvernul aproba joi proiectul privind declaratia unica pentru plata contributiilor

Guvernul va adopta in sedinta de joi proiectul de Ordonanta de Urgenta privind declaratia unica pentru plata contributiilor, a anuntat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de Guvern. Astazi vom adopta Ordonanta prin care vom introduce noua reglementare de plata a impozitului pe venit, CAS si CASS, a spus Dancila.

Site-ul ANAF a picat, dupa anuntul privind Declaratia unica

Abia a fost aprobata de Guvern ordonanta privind Declaratia unica, care prevede inclusiv reducerile de 5 si 10% pentru cei care o depun online, ca serverele ANAF au si cedat.

Guvernul a aprobat DECLARATIA UNICA pentru plata contributiilor. Pentru drepturile de autor se REVINE la stopajul la sursa

Guvernul a aprobat, joi, proiectul privind declaratia unica pentru plata contributiilor. Pentru drepturile de autor s-a ales varianta stopajului la sursa. Aici am ales ideea stopajului la sursa. Este o abordare .

Declaratia Unica a fost adoptata de Guvernul Dancila

Guvernul a adoptat in sedinta de joi proiectul de Ordonanta de Urgenta privind declaratia unica pentru plata contributiilor, scrie Hotnews .

Guvernul a aprobat declaratia unica pentru plata contributiilor. Pentru drepturile de autor se revine la stopajul la sursa

Guvernul a aprobat, joi, proiectul privind declaratia unica pentru plata contributiilor. Pentru drepturile de autor s-a ales varianta stopajului la sursa. Aici am ales ideea stopajului la sursa. Este o abordare .

Declaratia unica a fost aprobata. 1 milion de persoane fizice trebuie sa o depuna pana la 15 iulie

Guvernul a aprobat joi proiectul legislativ privind Declaratia unica, care simplifica procedurile in cazul persoanele fizice care platesc impozitul pe venit, contributiile pentru pensii si contributiile pentru sanatate.

Declaratia unica a fost aprobata. Cine trebuie sa o depuna pentru a ramane asigurat in sistemul de sanatate

Guvernul a aprobat joi proiectul legislativ privind Declaratia unica, care simplifica procedurile in cazul persoanelor fizice care platesc impozitul pe venit, contributiile pentru pensii si contributiile pentru sanatate.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )