Libnet.ro
UNICEF

06:15

Viorica Dancila insista, cerandu-i candidatului Klaus Iohannis sa o voteze

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila insista, cerandu-i candidatului Klaus Iohannis sa o voteze

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictator. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, un nou apel catre Klaus Iohannis. Ce ii cere premierul demis presedintelui

Premierul demis Viorica Dancila a lansat un nou apel catre contracandidatul Klaus Iohannis sa accepte o dezbatere publica pe realizarile de pana acum si proiectele pe care le au ambii candidati, inainte de.

Viorica Dancila: Iesirea presedintelui, furibunda, inca o incercare de sabotare a intereselor tarii Ea publica o scrisoare a sefei CE care recomanda desemnarea unei femei

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de inca o incercare de sabotare a intereselor tarii, dupa ce seful statului a avertizat-o ca nu are nicio legitimitate de a propune un candidat pentru postul de comisar european. Dancila, care l-a propus pe Victor Negrescu pentru aceasta functie, isi argumenteaza demersul prin solicitarea presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca Romania sa faca fara intarziere o nominalizare.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Dancila, mesaj catre dictatorul de la Cotroceni: Daca vrea binele acestei tari, sa mearga la vot si sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila. Decat inalt ca bradul si lenes, mai bine buturuga mica care rastoarna carul mare, a afirmat ea.

Dancila insista cu Negrescu. Comisia Europeana are dubii. Iohannis pune bete-n roate

Premierul demis Viorica Dancila a dezmintit, joi, la Oradea, informatiile aparute in mass-media priv.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniai, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniei, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

Viorica Dancila, raspuns transat dupa iesirea lui Klaus Iohannis: inca o incercare de sabotare a intereselor tarii

Premierul demis Viorica Dancila a avut o reactie dura, la scurt timp dupa iesirea lui Klaus Iohannis privind propunerea lui Victor Negrescu drept comisar european. Presedintele PSD sustine ca seful.

Klaus Iohannis: Viorica Dancila nu are nicio legitimitate sa propuna un candidat pentru pozitia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca premierul demis, Viorica Dancila, nu are nicio legitimitate de a propune un candidat din partea Romaniei pentru pozitia de comisar european.

Viorica Dancila: Nu a fost inca respins comisarul european. Klaus Iohannis a incercat sa stopeze aceasta desemnare

Premierul demis Viorica Dancila a dezmintit, joi, la Oradea, informatiile aparute in mass-media privind respingerea, pentru a treia oara, a propunerii Guvernului pentru postul de comisar european. Nu a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )