Libnet.ro
UNICEF

15:15

Viorica Dancila insista si ii propune din nou pe Vasilescu si Draghici la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila insista si ii propune din nou pe Vasilescu si Draghici la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Premierul Viorica Dancila i-a transmis din nou joi presedintelui Klaus Iohannis nominalizarile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului. continuă pe Wall-Street Ro

Dancila ii propune din nou pe Olguta si Draghici la Transporturi si Dezvoltare

Premierul Viorica Dancila ii propune din nou pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru functiile de ministri ai Transporturilor si Dezvoltarii Regionale, considerand ca aceste propuneri respecta toate conditiile prevazute de Constitutie si de legile organice aplicabile.

Viorica Dancila i-a propus DIN NOU pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Nominalizarile au fost trimise presedintelui

Premierul Viorica Dancila ii propune din nou pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa ce seful statului a trimis, joi, doua scrisori.

Ministrul Justitiei o propune din nou pe Adina Florea la sefia DNA, dupa doua refuzuri ale presedintelui Iohannis (Digi 24)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, o va propune si a treia oara pentru Adina Florea pentru functia de procuror-sef al DNA. Ea a fost refuzata pana acum de Klaus Iohannis pe motiv ca documentatia nu contine dovada ca Adina Florea nu a colaborat cu Securitatea.

Dancila insista si-i trimite lui Iohannis aceleasi nume pentru Dezvoltare si Transporturi: Vasilescu si Draghici. Cele doua propuneri respecta toate conditiile legale

Premierul Viorica Dancila i-a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care reitereaza cele doua propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Premierul sustine ca acestea respecta toate prevederile legale.

Viorica Dancila beneficiaza din nou de protectia SPP: serviciile pe perioada detinerii presedintiei Consiliului UE

La un an dupa ce Viorica Dancila a renuntat la serviciile SPP, ofiterii Serviciului se intorc la Palatul Victoria pentru a asigura protectia premierului pe perioada in care Romania detine presedintia Consiliului UE. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al guvernului Nelu Barbu.

Viorica Dancila beneficiaza din nou de protectia SPP. Serviciile, pe perioada detinerii presedintiei Consiliului UE

La un an dupa ce Viorica Dancila a renuntat la serviciile SPP, ofiterii Serviciului se intorc la Palatul Victoria pentru a asigura protectia premierului pe perioada in care Romania detine presedintia Consiliului UE. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al guvernului Nelu Barbu.

Viorica Dancila, din nou sub protectia ofiterilor SPP. in urma cu un an, premierul renuntase la aceste servicii

Premierul Viorica Dancila beneficiaza de paza si protectia ofiterilor SPP, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax. La inceputul mandatului, ea a renuntat la serviciile oferite de SPP, in contextul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat in mod repetat pe seful serviciului ca se implica in politica.

Dancila are din nou protectie SPP, desi Dragnea il acuza pe seful Serviciului ca e noul lider al statului paralel

Premierul Viorica Dancila are din nou protectie oferita de Serviciul de Protectie si Paza. Pe 31 ianuarie 2018, ea anuntase ca renunta la SPP, in plin conflict al lui Liviu Dragnea cu seful Serviciului,.

VIORICA DANCILA, O NOUA GAFA: Romania a devastat... devansat tari puternice din UE

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, in prima sedinta de Guvern din 2019. S-a intamplat in timp ce prezenta realizarile economice de anul trecut.

VIORICA DANCILA: Rata de absorbtie a fondurilor, ajunsa la media UE

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca Romania a ajuns cu rata de absorbtie a fondurilor europene la media UE.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2891 seconds )