Libnet.ro
UNICEF

19:45

Viorica Dancila, intalnire cu mize uriase cu Calin Popescu Tariceanu. Ziua in care ALDE decide daca iese de la Guvernare

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, intalnire cu mize uriase cu Calin Popescu Tariceanu. Ziua in care ALDE decide daca iese de la Guvernare

Premierul Viorica Dancila discuta, luni, de la ora 10:00, cu Calin Popescu Tariceanu despre cum va functiona coalitia ALDE-PSD, in contextul in care Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta se pregatesc sa. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu, intalnire cu Viorica Dancila

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, se intalneste, luni, cu premierul Viorica Dancila, liderul PSD, pentru a stabili daca actuala coalitie de guvernamant va ramane sau nu in aceasta forma, conform surselor din presa.

UPDATE Calin Popescu Tariceanu, noi discutii esuate cu Viorica Dancila. ALDE decide astazi daca iese de la guvernare Conducerea PSD, convocata in Comitetul Executiv

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a avut discutii, luni, cu premierul Viorica Dancila, la Guvern. Negocierile intre cei doi lideri ai coalitiei au esuat, in conditiile in care premierul nu a venit cu o propunere de restructurare a Guvernului sau cu un nou program de guvernare, au declarat pentru Mediafax surse politice. Conducerea ALDE se reuneste de la ora 16. 00 si ar putea decide iesirea de la guvernare. De asemenea, liderii PSD au fost convocati de Viorica Dancila in sedinta a Comitetului Executiv, pentru ora 17. Liderul tinerilor din ALDE anunta ca va vota pentru iesirea partidului din guvernarea guvernare PSD fara cap.

Surse: intalnirea dintre Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila a esuat

UPDATE Partidul lui Calin Popescu Tariceanu va semna astazi o alianta cu formatiunea lui Victor Ponta, in conditiile in care Viorica Dancila a afirmat ca nici nu vrea sa auda de ProRomania in.

Calin Popescu Tariceanu, intalnire secreta cu Victor Ponta la un hotel din Capitala

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a intrat in sedinta Camerei Deputatilor, dupa ce s-a intors de la o intalnire cu Victor Pontacare a avut loc la un hotel din Bucuresti, in aproapierea Palatului Pa.

Calin Popescu Tariceanu, anunt la Antena 3: I-am propus premierului Dancila sa iesim impreuna de la guvernare

Calin Popescu Tariceanu a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3, despre motivul real pentru care ALDE a hotarat sa plece de la guvernare. Am sa explic ceea ce partial am zis si azi. Revin cu cateva.

Goana dupa candidat! Calin Popescu Tariceanu se retrage de la alegerile prezidentiale. Mircea Diaconu, in carti pentru Cotroceni

Calin Popescu Tariceanu se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale, sustin surse din cadrul ALDE. Anuntul oficial ar urma sa fie facut in sedinta Biroului Politic Central, de la ora 16:00. Mircea Diaconu ar fi in carti pentru Palatul Cotroceni, urmand sa fie sustinut de ALDE si Pro Romania. Calin Popescu Tariceanu se retrage de .

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce Ramona Manescu a spus ca nu isi va da demisia de la ministerul de Externe: Cine nu face asta, va suporta consecintele

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre masurile pe care le va lua in cazul ministrilor ALDE care nu isi vor da demisia din Guvern. in spatiul public a aparut informatia ca Ramona Manescu refuza.

Calin Popescu Tariceanu se retrage de la sefia Senatului. Toti ministri ALDE vor demisiona marti - SURSE

ALDE se retrage de la Guvernare! Toti ministrii ALDE vor demisiona maine din Guvern, iar la inceputul sesiunii parlamentare, Calin Popescu Tariceanu se va retrage de la sefia Senatului, potrivit unor.

Calin Popescu Tariceanu se retrage de la sefia Senatului. Toti ministrii ALDE vor demisiona marti - SURSE

ALDE se retrage de la Guvernare! Toti ministrii ALDE vor demisiona maine din Guvern, iar la inceputul sesiunii parlamentare, Calin Popescu Tariceanu se va retrage de la sefia Senatului, potrivit unor.

Tariceanu, intrebat de B1.ro daca OUG 114 a favorizat companiile rusesti: `Hai sa nu comentam avioane` Florin Citu: Este penibil si trist, a tacut malc la Senat. Firmele rusesti, singurele beneficiare ale acestei legi (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, se dezice de Ordonanta de Urgenta 114, dar a refuzat sa comenteze daca actul normativ a favorizat sau nu companiile rusesti de piata din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )