Libnet.ro
UNICEF

22:15

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul general NATO

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, intalnire cu secretarul general NATO

Viorica Dancila a facut declaratii la sediul NATO din Bruxelles, alaturi de secretarul general. Romania e un partener solid si foarte apreciat. Romania ajuta la stabilizarea Afganistanului, in Balca. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, intalnire cu premierul Croatiei la Palatul Victoria

Participarea prim-ministrului Romaniei, Viorica Dancila, la ceremonia oficiala dedicata Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, organizata la sediul Parlamentului European din.

VIORICA DANCILA: Romania ramane un aliat de incredere al NATO

Romania ramane un aliat de incredere al NATO, a declarat, astazi, la Bruxelles, premierul Viorica Dancila, la finalul intrevederii cu secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Viorica Dancila, formulare alambicata, dar corecta, interpretata gresit drept gafa: ce a vrut sa spuna premierul despre NATO

Dupa o intrevedere cu secretarul general al NATO,Jens Stoltenberg, premierul a vorbit despre consolidarea posturii de aparare si descurajare a Aliantei. Asadar, NATO sa consolideze capacitatile de aparare si descurajare, nu Alianta sa fie descurajata in sine.

Ioana Constantin (PMP): Sefa Guvernului Matrioska, Viorica Dancila,un adevarat PERICOL in afara tarii

Secretarul general adjunct al PArtidului Miscarea Populara PMP),Ioana Constantin,critica discursul premierului Viorica Dancila la Bruxelles. La intrevederea cu secretarul general al Aliantei.

VIORICA DANCILA DESPRE OBIECTIVELE PRESEDINTIEI ROMANE A CONSILIULUI UE: Combaterea terorismului, printre prioritatile de pe agenda

Combaterea antisemitismului se numara printre prioritatile de pe agenda Presedintiei romane a Consiliului UE, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, astazi.

Premierul Viorica Dancila a vrut si recent sa mai adopte un copil

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, la Sinteza zilei, ca are in vedere o masura prin care adoptiile sa se faca mai usor. Citeste si: Sinteza zilei. Cum a aflat Dancila despre existenta.

Viorica Dancila, interviu la Antena 3: Faptul ca vrem sa dam aceasta Ordonanta privind alcatuirea completurilor nu va afecta lupta anticoruptie / Voi da n judecata ziarul Libertatea

Premierul Viorica Dancila a acordat, marti seara, un interviu lui Mihai Gadea, la Antena3, principalele teme fiind adevarata poveste a infierii baiatului sau, OUG privind completurile, relatia cu Iohannis si presedintia Uniunii Europene. Despre articolul publicat de Libertatea, premierul spune ca e vorba de un atac josnic fiindca ea a respectat toate conditiile legale si anunta ca va da publicatia in judecata. Referindu-se la Ordonanta privind alcatuirea completurilor de 5 judecatori, Dancila crede ca aceasta Ordonanta nu va afecta lupta anticoruptie si va incerca sa convinga Bruxellesul de acest lucru.

Viorica Dancila, interviu la Mihai Gdea, la Antena 3, de la ora 21,00

Antena 3 anunta un interviu cu premierul Viorica Dancila, realizat de Mihai Gadea, de la ora 21,00, principalele teme fiind adevarata poveste a infierii baiatului sau si presedintia Uniunii Europene.

Viorica Dancila, interviu la Mihai Gdea, la Antena 3, de la ora 21,00: n niciun caz nu o sa-mi dau demisia / Am sa notific prin avocat orice publicatie care va trata tema adoptiei ntr-un mod att de josnic

Antena 3 anunta un interviu cu premierul Viorica Dancila, realizat de Mihai Gadea, de la ora 21,00, principalele teme fiind adevarata poveste a infierii baiatului sau si presedintia Uniunii Europene.

Klaus Iohannis continua sa o tina in asteptare pe Viorica Dancila in privinta numirilor din Guvern

Klaus Iohannis continua sa o tina in asteptare pe Viorica Dancila in privinta numirilor din Guvern. Presedintele spune ca a primit a treia scrisoare in care Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )