Libnet.ro
UNICEF

07:30

Viorica Dancila, interviu in presa internationala despre Laura Kovesi: Daca va ajunge sef al Parchetului European, imaginea Romaniei va avea de suferit

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, interviu in presa internationala despre Laura Kovesi: Daca va ajunge sef al Parchetului European, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila a explicat intr-un interviu pentru britanicii de la The Guardiande ce Guvernul nu o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror sef european. Liderul. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, in vizita pe malul Borcei, despre pasajul de la Drajna: Voi cere o situatie de la Ministerul Transporturilor si voi incerca sa urgentam proiectul

Viorica Dancila, Eugen Teodorovici si Mihai Fifor continua si in acest weekend turneul prin tara. Unul din ei ar putea sa fie desemnat si candidat la alegerile prezidentiale. Prima oprire a liderilor PSD a fost sambata, 13 iulie, la Calarasi, unde Viorica Dancila a fost primita cu flori de membrele organizatiei de femei.

Presa internationala, la picioarele lui Halep dupa victoria de la Wimbledon: O nauceste pe Serena Williams A zdrobit tentativa Serenei Williams de a obtine cel de-al 24-lea Grand Slam (VIDEO)

Presa internationala a elogiat-o pe Simona Halep dupa victoria din finala de la Wimbledon: A naucit-o pe Serena Wiiliams, scrie The Guardian. Halep a devorat-o pe Serena Williams, scriu jurnalistii francezi, in.

Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Ce ne facem daca acuzatiile sunt reale?

Conflictul s-a mutat pe alte fronturi! Premierul Viorica Dancila o ataca pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Oficialul, in timp ce isi ascutea sabiile, a subliniat ca inainte de orice Kovesi sa-si rezolve problemele din justitie. Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala Viorica Dancila a .

Dancila, interviu The Guardian: Kovesi trebuie sa isi rezolve problemele cu justitia Domnul Dragnea nu venea la Guvern si nici nu dadea indicatii

Viorica Dancila a vorbit, intr-un interviu pentru cotidianul britanic The Guardian, despre alegerile europarlamentare si despre motivele pentru care Guvernul nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European. Kovesi sa isi rezolve problemele cu justitia inainte de a isi asuma un astfel de rol, a transmis premierul.

Digi24: Viorica Dancila, pentru The Guardian: Laura Codruta Kovesi trebuie sa isi rezolve problemele cu sistemul judiciar

Dupa proteste masive, Viorica Dancila trebuie sa faca dovada faptului ca nu este doar o mandatara a fostului lider PSD, care a fost condamnat pentru coruptie, scrie The Guardian. Cotidianul britanic descrie tripla doza de realitate primita de PSD in doar 48 de ore, dupa infrangerea suferita la alegerile europarlamentare, validarea referendumului si condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si jumatate pentru coruptie.

Dancila, discurs in presa britanica despre Dragnea si mecanismele puterii

Premierul Dancila a vorbit intr-un interviu pentru The Guardian, despre europarlamentare si despre motivele pentru care Guvernul nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European. Peste 80% dintre.

INTERVIU EXCLUSIV. Viorica Dancila, despre presedintia romana la Consiliul UE: Toate discutiile cu Iohannis si cu liderii europeni puteau duce la sustinere, nu la atac

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3, in care a vorbit despre rezultatele presedintiei romane la Consiliul Uniunii Europene. inseamna o munca .

VIORICA DANCILA: Mi-as dori sa revenim la politici care se concentreaza pe cetatean

Premierul Viorica Dancila a declarat intr-un interviu acordat The Guardian ca PSD a inteles mesajul transmis la alegerile europarlamentare si ca partidul se va concentra mai mult pe cetateni si mai putin pe sistemul judiciar.

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx: Nu am schimbat ministrii ca a vrut Klaus Iohannis

Viorica Dancila a sustinut o conferinta de presa in urma sedintei CEx al PSD. Premierul a declarat ca PSD isi doreste un candidat propriu la alegerile prezidentiale, iar congresul pentru validarea.

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx: Nu am schimbat ministrii pentru ca a vrut Klaus Iohannis

Viorica Dancila a sustinut o conferinta de presa in urma sedintei CEx al PSD. Premierul a declarat ca PSD isi doreste un candidat propriu la alegerile prezidentiale, iar congresul pentru validarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )