Libnet.ro
UNICEF

06:15

Viorica Dancila, intrebata daca isi da DEMISIA in cazul nerespectarii tintei de 180 km de autostrada: De ce? Coordonez eu? Aveti un fix legat de acest lucru (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, intrebata daca isi da DEMISIA in cazul nerespectarii tintei de 180 km de autostrada: De ce? Coordonez eu? Aveti un fix legat de acest lucru (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, dupa adoptarea bugetului de stat, ca nu raspunde pentru promisiunea facuta ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, cu privire la realizarea a 180 de kilometri de. continuă pe B1

Viorica Dancila, iritata de intrebarile jurnalistilor: Aveti un fix legat de acest lucru!. A fost extrasa de consiliera sa

Premierul Viorica Dancila s-a rastit la jurnalistii aflati pe holul Parlamentului, dupa ce a fost intrebata despre numarul de kilometri de autostrada care se vor face in 2019. Aveti un fix legat de treaba asta, a replicat premierul, aceasta fiind apoi salvata din grupul de jurnalisti de catre consiliera sa, Anca Alexandrescu.

Viorica Dancila, despre acuzatiile la adresa lui Kovesi: Nu e treaba mea sa comentez. Justitia sa isi faca treaba

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referindu-se la acuzatiile aduse Laurei Codruta Kovesi, ca nu este treaba prim-ministrului sa comenteze o problema legata de justitie, precizand ca in fata.

VIDEO Raspunsul lui Dancila, ntrebata insistent despre cti kilometri de autostrada se vor face n 2019: Aveti un fix legat de acest lucru

Premierul Viorica Dancila s-a aratat iritata de intrebarile insistente ale jurnalistilor referitoare la numarul de kilometri de autostrada care se vor face in 2019. Aveti un fix legat de acest lucru, a replicat ea unui jurnalist care a intrebat-o despre acest lucru si daca isi asuma cei 180 de kilometri promisi de ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )