Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, intrebata daca protejarea lui Tariceanu de DNA a fost o greseala: Cred ca da (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, intrebata daca protejarea lui Tariceanu de DNA a fost o greseala: Cred ca da (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca a fost o greseala a PSD ca l-a protejat pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, prin respingerea Senatului a cererii DNA pentru inceperea urmaririi penale. Cred. continuă pe B1

Viorica Dancila regreta ca l-a salvat pe Tariceanu cand DNA a cerut ridicarea imunitatii parlamentare

Viorica Dancila a afirmat luni, dupa sedinta grupurilor parlamentare PSD, ca social-democratii au gresit ca l-au protejat pe Calin Popescu Tariceanu, prin respingerea Senatului a cererii DNA pentru inceperea urmaririi penale.

Dancila, intrebata daca Guvernul Orban ar putea fi votat si de parlamentari PSD: Nu am emotii. Niciunul nu-si mai asuma sa tradeze increderea cetatenilor

Viorica Dancila a declarat ca niciun social-democrat nu-si mai asuma sa tradeze voturile date si increderea cetatenilor, ca reactie la afirmatia premierului desemnat, Ludovic Orban, potrivit careia va negocia individual cu parlamentari PSD pentru sustinea guvernului, transmite Mediafax.

DANCILA, INTREBATA DESPRE ACTIUNEA LUI LIVIU DRAGNEA IMPOTRIVA EI: La sapte care sunt impotriva mea, al optulea parca nici nu mai conteaza

Premierul Viorica Dancila a comentat, duminica, actiunea pe care Liviu Dragnea vrea sa o initieze impotriva ei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, spunand ca, la sapte barbati care sunt impotriva ei, al optulea parca nici nu mai conteaza. Dancila spune ca nu ii este teama de aceasta actiune, ca are toate documentele doveditoare si ii este teama doar de Dumnezeu, scrie News. ro.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

Viorica Dancila: Nu mizez pe alegeri anticipate, trebuie facute la termen. Dar daca se va hotari, PSD este pregatit

Partidul Social Democrat nu vede o solutie in alegerile anticipate, dar este pregatit pentru acestea, a declarat luni presedintele formatiunii, Viorica Dancila. Nu mizez pe alegeri anticipate. Din punctul meu.

Viorica Dancila: Niciun social-democrat nu va vota Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila a afirmat ca niciun social-democrat nu va vota Guvernul pe care-l va propune premierul desemnat, Ludovic Orban. Ea a spus ca nu stie daca pana la alegerile prezidentiale va fi.

Viorica Dancila: Puterea de a nominaliza un comisar european apartine premierului interimar

Remierul demis Viorica Dancila a declarat vineri, in vizita din judetul Brasov, ca daca nu va fi investit un nou guvern, va discuta cu Comisia Europeana pe tema numirii unui nou comisar european din partea.

Viorica Dancila, dupa ce a trimis Corpul de control la Tarom si la Transporturi: Voi fi neiertatoare

Premierul Viorica Dancila a spus vineri, la Sacele, in judetul Brasov, ca va fi neiertatoare daca se va dovedi ca cineva a gresit in cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Madalina Mezei, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, aparitie de senzatie la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. S-a pozat asa cu Adrian Nastase si Mircea Geoana

Viorica Dancila a fost invitata, sambata, la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu, prezentatoarea postului de televiziune Antena 3. Fostul premier al Romaniei a purtat o tinuta impecabila si s-a fotografiat alaturi de Mircea Geoana, Adrian Nastase si Rovana Plumb. Pozele au fost postate pe retelele de socializare. Viorica Dancila s-a fotografiat cu Adrian Nastase si Mircea .

Loredana Groza, cu sanii la vedere. Ce a raspuns cand a fost intrebata daca bustul ei e natural

Loredana Groza si-a uimit din nou fanii cu o fotografie postata pe contul personal de Instagram. Artista s-a imbracat cu o rochie cu decolteu generos si dupa ce a facut-o publica, admiratorii au bombardat-o cu mesaje si intrebari. Cei mai multi au vrut sa afle daca sanii ei sunt naturali. Loredana Groza, cu sanii la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )