Libnet.ro
UNICEF

05:15

Viorica Dancila: Iohannis face tot posibilul sa blocheze activitatea Guvernului. Fac un apel public catre domnul presedinte sa isi schimbe atitudinea (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Iohannis face tot posibilul sa blocheze activitatea Guvernului. Fac un apel public catre domnul presedinte sa isi schimbe atitudinea (VIDEO)

Viorica Dancila a transmis un mesaj public presedintelui Klaus Iohannis in timpul sedintei de guvern de vineri. in contextul in care seful statului nu a acceptat noile numiri pentru Ministerul Dezvoltarii si. continuă pe B1

Sedinta de Guvern. Viorica Dancila, dupa declaratiile lui Iohannis privind remanierea: Domnul presedinte face tot posibilul sa blocheze activitatea Guvernului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, vineri, in deschiderea sedintei de Guvern despre rectificarea bugetara, despre care spune ca este una pozitiva. Dancila le-a transmis un mesaj si noilor ministri care au ve.

Dancila l acuza pe Iohannis ca blocheaza activitatea Guvernului la transporturi si dezvoltare: Fac un apel public catre domnul presedinte sa-si schimbe atitudinea

Premierul Viorica Dancila sustine ca presedintele Klaus Iohannis face tot posibilul sa blocheze activitatea guvernului in doua domenii vitale n. red. transporturi si dezvoltare) si ii cere sefului statului sa-si schimbe atitudinea. Fac un apel public catre domnul presedinte Iohannis sa-si schimbe atitudinea in acord cu prerogativele constitutionale pentru a nu crea incertitudine in doua domenii atat de importante n. red. transporturi si dezvoltare), a spus Dancila la inceputul sedintei de Guvern de vineri.

Andrei Nastase sustine ca ar putea fi arestat: Vlad Plahotniuc face tot posibilul sa ma excluda din alegeri

Liderul Platformei Demnitate si Adevar PDA), Andrei Nastase, sustine ca presedintele PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, face tot posibilul pentru a-l exclude din alegeri. Potrivit lui, din acest motiv a si fost creata Comisia parlamentara de ancheta pe cazul Open Dialog.

Premierul Dancila: Iohannis blocheaza activitatea guvernului. Fac un apel sa isi schimbe atitudinea

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca presedintele Klaus Iohannis blocheaza activitatea guvernului si face un apel pentru ca acesta sa isi schimbe atitudinea.

Viorica Dancila, miscare-bomba in razboiul cu Iohannis. Le-a cerut ministrilor Sova si Stanescu sa demisioneze

Premierul Viorica Dancila le-a cerut marti seara demisia ministrilor Paul Stanescu Dezvoltare) si Lucian Sova Transporturi). Comitetul Executiv National al PSD a decis remanierea celor doi, insa.

VIORICA DANCILA: Parlamentul va vota curand forma finala pentru presedintia Consiliului UE

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat astazi ca in Parlamentul Romaniei va fi votata, in scurt timp, ultima forma a programului presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

VIORICA DANCILA: Parlamentul va vota curand forma finala a programului pentru presedintia Consiliului UE

ACTUALIZARE - Premierul Dancila: Vom avea o Presedintie a Consiliului UE ambitioasa, dar realista. ----- Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat astazi ca in Parlamentul Romaniei va fi votata, in scurt timp, ultima forma a programului presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Viorica Dancila: Rectificarea bugetara este pozitiva

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri ca cea de-a doua rectificare a bugetului pentru anul 2018 va fi discutata in sedinta Guvernului. Discutam astazi n. r. - vineri) cea de-a doua rectificare a.

Viorica Dancila, la sedinta comuna de guverne: Aceasta intalnire este deosebit de importanta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat ca sedinta comuna a guvernelor Romaniei si R. Moldova reprezinta o intalnire deosebit de importanta, mai ales ca se desfasoara in an centenar, an in care Romania sarbatoreste o suta de ani de la Marea Unire. Si in acest an trebuie impulsionate relatiile bilaterale economice si comerciale dintre cele doua tari, transmite IPN.

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si va nainta joi demisia premierului Viorica Dancila (surse)

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, isi va inainta joi demisia premierului Viorica Dancila, au declarat pentru Agerpres surse guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )