Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viorica Dancila, mesaj la inceputul noului an scolar: Sunt constienta ca in ceea ce priveste invatamantul am parcurs etape importante, dar esentiale sunt cele care vor urma

B1 B1,
Viorica Dancila, mesaj la inceputul noului an scolar: Sunt constienta ca in ceea ce priveste invatamantul am parcurs etape importante, dar esentiale sunt cele care vor urma

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, un mesaj cu ocazia inceperii noului an scolar. Sefa Guvernului vorbeste despre importanta acesti moment pentru elevi si dascali, dar precizeaza si ca pentru. continuă pe B1

Viorica Dancila, mesaj la inceput de an scolar: Am parcurs etape importante, dar esentiale sunt cele care vor urma

Actul de educatie este fundamental pentru evolutia oricarei societati, a afirmat prim-ministrul Viorica Dancila, intr-un mesaj transmis luni, cu ocazia inceperii noului an scolar. Actul de educatie este.

PRIMA ZI DE SCOALA. Viorica Dancila, mesaj la inceput de an scolar: Am parcurs etape importante, dar esentiale sunt cele care vor urma

Actul de educatie este fundamental pentru evolutia oricarei societati, a afirmat prim-ministrul Viorica Dancila, intr-un mesaj transmis luni, cu ocazia inceperii noului an.

Alaturi de elevi. Mii de politisti, in teren, la inceputul noului an scolar

Peste 7. 000 de politisti vor actiona in zona gradinitelor, scolilor si liceelor din toata tara, pentru ca noul an scolar sa inceapa in siguranta. Politistii vor fi prezenti pe toata durata anului scolar in zona unitatilor de invatamant si pe traseele pe care copiii le folosesc pentru a veni si pleca de la scoala.

Viorica Dancila: Eu am colaborat foarte bine cu Firea

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a avut o deschidere totala fata de problemele ridicate de primarul general, Gabriela Firea, si a incercat sa se implice in rezolvarea acestora, anuntand ca va face acelasi lucru in continuare, daca proiectele sunt legale, transmite News. ro.

FLORIN CALINESCU da de pamant cu VIORICA DANCILA: Io am crezut ca te chemase regele espaniol sa ii faci curat pan odai, un chec, o sarmala, ceva

Florin Calinescu lanseaza pe pagina personala de Facebook critici acide la adresa premierului Viorica Dancila in contextul vizitei oficiale pe care aceasta o desfasdoara in Spania. Domnu.

Ce cadouri i-a dat Viorica Dancila Regelui Spaniei

Viorica Dancila a fost primita joi in audienta de Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, la Palatul La Zarzuela din Madrid. Premierul roman i-a oferit regelui un ceas nautic de pe bricul Mircea si o ie roman.

Viorica Dancila: Pentru a porni de la un moment T-zero, trebuie sa avem desecretizarea protocoalelor

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, referitor la emiterea unei Ordonante de urgenta pentru desecretizarea protocoalelor, ca ea este de parere ca trebuie sa terminam cu acest lucru si singura solutie este sa avem un moment T-zero.

Prim-ministrul Viorica Dancila, despre o posibila remaniere: Deja am inceput evaluarile pe fiecare minister in parte

Prezenta in judetul Arges la Ziua Portilor deschise la Fabrica de Magiun, dar si pentru a vizita Uzina Dacia si Institutul de Cercetari Nucleare Mioveni, Viorica Dancila a raspuns si intrebarilor presei legate de necesitatea unei remanieri guvernamentale.

Viorica Dancila: inca nu l-am sunat pe Juncker

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca inca nu a vorbit cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si ca urmeaza sa discute cu acesta, dar ideea nu este de a scuza pe cineva in cazul violentelor de la protestul din 10 august, ci de a-i comunica sa fie asteptate rezultatele anchetei procurorilor. De asemenea, ea a sustinut ca are toata deschiderea sa mearga in Parlamentul European, daca va fi chemata, la dezbateri privind situatia statului de drept din Romania.

Viorica Dancila confirma remanierea guvernamentala: ,,S-au facut multe lucruri in afara programului de guvernare

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat, vineri, ca o remaniere guvernamentala va fi decisa in urma evaluarilor pe care le va face, precizand ca deja au inceput analizele pe fiecare minister in parte.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )