Libnet.ro
UNICEF

17:30

Viorica Dancila, mesaj pentru Mircea Geoana, dupa ce a preluat functia de secretar general adjunct al NATO: Aceasta numire onoreaza Romania

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj pentru Mircea Geoana, dupa ce a preluat functia de secretar general adjunct al NATO: Aceasta numire onoreaza Romania

Mircea Geoana si-a preluat joi functia de secretar general adjunct al NATO, inlocuind-o pe americanca Rose Gottemoeller. Liderul PSD, Viorica Dancila, l-a felicitat pe pe Geoana pentru ca a reusit sa obtina. continuă pe Antena3

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, dupa ce Mircea Geoana a preluat functia numarul 2 in organizatie: Un salut calduros

Mircea Geoana si-a preluat joi functia de secretar general adjunct al NATO, inlocuind-o pe americanca Rose Gottemoeller. Secretarul general Jens Stoltenberg si ambasadorii din Consiliul Atlanticului de Nord.

Mircea Geoana a preluat oficial functia de secretar general adjunct al NATO

Fostul ministru de Externe Mircea Geoana a preluat oficial functia de secretar adjunct al NATO, potrivit unei postari pe Twitter a secretarului general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Viorica Dancila, mesaj in memoria Tamarei Buciuceanu: O adevarata valoare a teatrului si filmului romanesc (VIDEO)

Viorica Dancila a transmis, marti, un mesaj in memoria Tamarei Buciuceanu Botez. CUTREMUR MONDEN! GINA PISTOL A FUGIT CU UN ALT BARBAT! TOCMAI SI-A LUAT ADIO DE LA SMILEY GALERIE FOTO) Vreau sa transmit.

Liderul PSD, Viorica Dancila, raspuns pentru Iohannis dupa desemnarea noului premier: PSD nu va vota Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, va sustine o declaratie de presa astazi, 15 octombrie 2019, incepand cu ora 18. 30, la sediul central al PSD din Sos. Kiseleff nr.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

Interviu-eveniment la Punctul de intalnire. Mircea Geoana si-a preluat functia: noul secretar general adjunct al NATO

Interviu-eveniment in aceasta seara la emisiunea Punctul de intalnire cu Radu Tudor. in ziua in care preia cea mai inalta pozitie internationala detinuta vreodata de un roman, Mircea Geoana,.

Mircea Geoana si-a preluat, OFICIAL, mandatul de secretar general adjunct al NATO

Mircea Geoana si-a preluat, oficial, joi, mandatul de secretar general adjunct al NATO. Diplomatul roman Mircea Geoana isi preia pozitia de secretar general adjunct al NATO. El este primul secretar.

Mircea Geoana isi incepe mandatul de secretar general adjunct al NATO

Mircea Geoana este de astazi secretar general adjunct al NATO. Geoana a fost numit in functie inca din luna iulie, de catre secretarul general, Jens Stoltenberg. in urma deciziei, fostul ministru de Externe a.

Interviu-eveniment la Punctul de intalnire. Mircea Geoana, noul secretar general adjunct al NATO, fata in fata cu Radu Tudor

Interviu-eveniment in aceasta seara la emisiunea Punctul de intalnire cu Radu Tudor. in ziua in care preia cea mai inalta pozitie internationala detinuta vreodata de un roman, Mircea Geoana,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )