Libnet.ro
UNICEF

08:01

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, mesaj pentru romani: Mandatul meu va fi de presedinte reformator

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a precizat cadaca va fi aleasa in functia de presedinte al Romaniei,mandatul sau va unul reformator si ca Administratia.

Dancila va transmite un mesaj catre romani, la finalul campaniei electorale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, va fi prezenta la ora 20, la Palatul Par.

Viorica Dancila ii spulbera sperantele lui Klaus Iohannis: Cei care l-au votat in turul I, s-ar putea sa...

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi seara ca presedintele Klaus Iohannis nu a luptat deloc pentru romani. Este o competitie intre un candidat dictator si unul care este pentru romani. Eu.

Viorica Dancila il critica pe Klaus Iohannis, printr-un discurs citit: ii sfideaza pe romani si vrea dezbateri doar cu cei agreati S-a intors din SUA cu o sapca si trei poze (VIDEO)

Viorica Dancila, reprezentantul PSD in finala prezidentialelor din 24 noiembrie, a venit, marti, la Palatul Parlamentului, unde a citit un discurs prin care i-a adus mai multe reprosuri presedintelui Klaus.

Ce a spus Victor Ciutacu, dupa ce Viorica Dancila a fost la el in emisiune. Detaliul inedit care a iesit la iveala despre candidata PSD

Victor Ciutacu a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, dupa ce Viorica Dancila a mers la el in emisiune, la postul de televiziune Romania TV. Ciutacu se intreaba de ce fuge Klaus Iohannis de o confruntare cu fostul premier inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale. Postarea prezentatorului TV a fost distribuita de .

LIVE TEXT Conferinta de presa Viorica Dancila, joi, ora 18.00. Sefa PSD a evitat sa raspunda la o intrebare foarte incomoda

Dupa ce a organizat o conferinta de presa, marti, in cadrul careia a vorbit doua ore si jumatate si a lansat o serie de atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis, Viorica Dancila a anuntat ca organizeaza o noua dezbatere cu jurnalistii, joi, de la ora 18:00. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a postat un mesaj .

Viorica Dancila, dupa ce Adrian Zuckerman a fost confirmat ca ambasador al Statelor Unite la Bucuresti: Am incredere ca va marca inceputul unei noi etape

Viorica Dancila i-a transmis un mesaj lui Adrian Zuckerman la scurt timp dupa ce a fost confirmat ca fiind noul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti. Salut votul din Senatul american pentru confirmarea.

Ultima zi de campanie. Klaus Iohannis, baie de multime la Bacau. Viorica Dancila prezinta un discurs final pentru romani

Candidatii inscrisi in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale au, vineri, ultimele actiuni inainte de incheierea campaniei electorale. Klaus Iohannis se intalneste cu alegatorii din Bacau, intr-un eveniment organizat de PNL, iar Viorica Dancila anunta ca va prezenta un discurs final pentru romani.

Viorica Dancila, despre schimbarea sa de la varful PSD, dupa turul II: Am incredere in romani

Viorica Dancila a raspuns despre posibila sa schimbare de la conducerea PSD, daca va pierde alegerile prezidentiale. Viorica Dancila are incredere ca duminica va primi votul romanilor pentru a fi viit.

Cat timp a vorbit Viorica Dancila fara pauza, la prima conferinta: Vreau sa devina un obicei!

Viorica Dancila i-a surprins de-a dreptul pe unii romani la dezbaterea sa cu discursul. Mai mult decat atat, a batut un record cu timpul in care a vorbit cu jurnalistii. Cat a stat de vorba candidatul PSD la alegerile prezidentiale cu ziaristii? Viorica Dancila, conferinta maraton. Cat a vorbit aceasta fara pauza? Conferinta de presa .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )