Libnet.ro
UNICEF

08:30

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romanii din Diaspora: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romanii din Diaspora: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romani: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Toti ministrii, convocati de Viorica Dancila in Parlament

UPDATE Ministrii cabinetului Dancila au fost chemati la Parlament de catre premierul Viorica Dancila, marti, la ora 13:30. Acestia vor fi prezenti in sala unde se va vota motiunea de.

Viorica Dancila, declaratii despre votul in Diaspora. Ce masuri pregateste premierul

Viorica Dancila a facut declaratii despre votul din Diaspora. Prim-ministrul a anuntat faptul ca Guvernul lucreaza la masuri pentru votarea in cauza. Dancila, despre votul din Diaspora: Ne-am bucura daca de la presedinte si opozitie am avea un proiect Viorica Dancila a anuntat ca la momentul actual se lucreaza la masuri pentru votul in Diaspora.

Anunt de ultima ora in legatura cu pensiile. Ce se intampla cu Legea pensiilor si ce spune Viorica Dancila

Legea pensiilor intra iar in discutie, spre exasperarea contribuabililor de la privat). Viorica Dancila face in continuare promisiuni, dar parlamentarii mai degraba o saboteaza. Timpul trece, in defavoarea pensionarilor, iar pensiile acelea marite se vor lasa asteptate pana la alte alegeri. Legea pensiilor: ce promite Dancila Daca ii intrebi pe ministri din Guvernul Dancila in .

Viorica Dancila, planuri pentru Congres: Important e ce mesaj trasmitem

Viorica Dancila a spus care sunt planurile pentru Congres. Premierul sustine ca importante sunt mesajele pe care le vor transmite si ce vor sa faca mai departe. Nu cred ca e importanta persoana la.

Viorica Dancila, planuri pentru Congres: Important e ce mesaj transmitem

Viorica Dancila a spus care sunt planurile pentru Congres. Premierul sustine ca importante sunt mesajele pe care le vor transmite si ce vor sa faca mai departe. Nu cred ca e importanta persoana la.

Ziua CHANEL! Premierul Viorica Dancila poarta cu incredere BROSA de SUTE DE DOLARI (FOTO)

Romanii au putut admira din nou, miercuri, superba brosa Chanel a premierului Viorica Dancila. imbracata intr-o rochie bleu, la care a accesorizat celebra brosa de circa 600-650 de dolari, sefa PSD a.

Rares Bogdan, atac dur la premierul Viorica Dancila. Ce ii reproseaza

Rares Bogdan rupe tacerea si o ataca pe Viorica Dancila. Acesta are dovada ca premierul Romaniei a mintit. Cu ce o incrimineaza Bogdan pe Dancila? Rares Bogdan, atac la adresa Vioricai Dancila Rares Bogdan a prins-o cu minciuna pe Viorica Dancila. Liberalul a acuzat-o de minciuna, asfel ca i-a adus si dovada. Totul s-a petrecut .

Teambuilding PSD la mare, inainte de congres. Viorica Dancila negociaza cu liderii social-democrati functiile in partid si portofoliile in Guvern: cine e pe lista remaniabililor

Social-democratii se intalnesc in week-end cu Viorica Dancila intr-o sedinta informala la mare, au declarat pentru HotNews. ro surse din conducerea PSD. Liderii PSD urmeaza sa stabileasca strategia partidului in urmatoarea perioada si vor negocia echipa care va fi alaturi de Viorica Dancila atat in Guvern, cat si la partid. Reamintim ca in mai putin de doua saptamani social democratii isi vor alege conducerea in congres extraordinar.

Viorica Dancila: Spitalele regionale vor fi facute pe urmatoarea proiectie bugetara. Statul roman nu isi permite

In acest exercitiu bugetar nu au mai ramas bani suficienti pentru construirea celor trei spitale regionale, banii alocati fiind cheltuiti pe documentatie, a declarat premierul Viorica Dancila la Romania Tv, precizand ca a propus ca sumele necesare sa fie accesate pe urmatorul exercitiu bugetar. Un spital este evaluat la 460 milioane euro. Trei spitale se duceau la un miliard si ceva de euro. Statul roman nu isi permite, spune Viorica Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )