Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Mike Pence a promis ca va vizita Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Mike Pence a promis ca va vizita Romania

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca vicepresedintele SUA, Mike Pence, va efectua o vizita in Romania in prima jumatate a anului. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepresedintele SUA, Mike Pence, va efectua o vizita in Romania in prima jumatate a acestui an, a anuntat Viorica Dancila

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, joi seara, ca vicepresedintele american Mike Pence va vizita Romania in prima jumatate a acestui an. Dancila a avut o discutie telefonica de jumatate de ora cu al doilea om din administratia de la Washington. Anuntul a fost facut de premierul roman in cadrul unei interventii telefonice la Antena 3.

Vicepresedintele SUA, Mike Pence, va efectua o vizita in Romania in prima jumatate a lui 2019, a anuntat Viorica Dancila

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, joi seara, ca vicepresedintele american Mike Pence va vizita Romania in prima jumatate a acestui an. Dancila a avut o discutie telefonica de jumatate de ora cu al doilea om din administratia de la Washington. Anuntul a fost facut de premierul roman in cadrul unei interventii telefonice la Antena 3.

Viorica Dancila si vicepresedintele SUA au avut o convorbire telefonica. Mike Pence a promis ca va vizita Romania in prima jumatate a anului

Premierul Viorica Dancila a avut o convorbire telefonica cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, joi seara. Conversatia a durat 20 de minute, iar printre lucrurile discutate de cei doi au fost presedintia.

DESPRE OUG 7: Viorica Dancila a invitat la discutii reprezentantii asociatiilor de magistrati

Premierul Viorica Dancila a invitat reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, astazi, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei.

Vicepresedintele SUA vine in Romania. Mike Pence a raspuns invitatiei Guvernului Romaniei

Vicepresedintele SUA, Mike Pence vine in Romania. Acesta a raspuns invitatiei adresate de Guvernului Romaniei, dupa cum a anuntat, joi, la Sinteza zilei, premierul Viorica Dancila. Mike Pence a subliniat.

Dancila: L-am invitat pe vicepresedintele Mike Pence n Romnia / A spus ca va da curs invitatiei n prima jumatate a anului

Viorica Dancila a anuntat joi seara, la Antena 3, ca l-a invitat pe vicepresedintele SUA, Mike Pence, in Romania, iar acesta a acceptat invitatia, promitand ca va veni in prima jumatate a anului.

Liderul opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, a ajuns in Columbia pentru o intalnire cu vicepresedintele american Mike Pence, dupa un weekend marcat de violente

Liderul opozitiei si presedintele autoproclamat din Venezuela, Juan Guaido, a ajuns in Bogota, Columbia, duminica, pentru o intalnire de luni cu vicepresedintele american, Mike Pence, anunta CNN.

Viorica Dancila se face ca nu intelege avertismentul lui Timmermans privind trecerea linii rosii: Trebuie sa ne gandim si la drepturile omului, si la cei care au suferit... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a reactionat luni, dupa ce Frans Timmermans, prim-vicepresedinte al Comisiei Europene, a declarat ca respectarea valorilor democratice si a statului de drept in Romania sunt.

Viorica Dancila, intrevedere cu premierul Macedoniei, la Palatul Victoria: Ce videoclip a publicat Guvernul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit joi, la Palatul Victoria, pe prim-ministrul macedonean, Zoran Zaev. Cei doi oficiali au avut o intrevedere la ora 10. 00, dupa care au programate declaratii de presa.

Ce le-a cerut premierul Viorica Dancila tuturor ministrilor, inainte sa propuna Guvernului acte normative spre adoptare

Premierul Viorica Dancila le-a cerut, miercuri, tuturor ministrilor ca, inainte sa propuna Guvernului acte normative spre adoptare, sa organizeze din timp consultari cu toate partile interesate. Cer.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )