Libnet.ro
UNICEF

14:30

Viorica Dancila, la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou: Am venit sa ma rog pentru binele poporului roman (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou: Am venit sa ma rog pentru binele poporului roman (FOTO, VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a venit in pelerinaj la Patriarhia Romana si nu singura. Dancila a venit la slujba tinuta de ziua sfantului Dimitrie cel Nouimpreuna cu sotul sau, precum si cu ministrii. continuă pe B1

A treia zi de pelerinaj la Patriarhie: Mii de oameni asteapta ore bune pentru a se inchina la racla cu cu moastele Sfantului Dimitrie cel Nou (VIDEO)

Zeci de mii de oameni au participat, si sambata, la Patriarhie, la cea de a treia zi de pelerinaj a sarbatorii Sfantului Dimitrie cel Nou. Oamenii au stat ore bune la coada pana sa ajunga sa se inchine la.

Viorica Dancila s-a rugat la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou: Cine s-a aflat alaturi de premier la Catedrala Patriarhala (FOTO, VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a venit in pelerinaj la Patriarhia Romana si nu singura. Dancila a venit la slujba tinuta de ziua sfantului Dimitrie cel Nouimpreuna cu sotul sau, precum si cu ministrii.

FOTO Dancila, la Catedrala Patriarhala. Sefa Executivului s-a inchinat la racla cu moastele Sfantului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor

Premierul Viorica Dancila, insotita de vicepremierul Paul Stanescu si de ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, s-a aflat sambata, la Catedrala Patriarhala, unde patriarhul Daniel a oficiat Sfanta Liturghie de hramul Catedralei Patriarhale si al Capitalei, cu ocazia sarbatorii Sfantului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor.

Mesajul Vioricai Dancila de Sfantul Dimitrie cel Nou

Premierul Viorica Dancila a participat sambata la Sfanta Liturghie, oficiata de patriarhul Daniel la Catedrala Patriarhala, de sarbatoarea Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul.

Programul pelerinajului la sarbatoarea Sfantului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucurestilor

Pelerinajul la sarbatoarea Sfantului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucurestilor, incepe joi, cu procesiuni in cadrul carora moastele Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou si cele ale Sfantului Ierarh Calinic de la Cernica vor fi depuse spre inchinare la baldachinul de pe Colina Patriarhiei. Traficul rutier va inchis intre orele 12. 00 si 13. 30 pe traseele unde se vor desfasura procesiunile.

Sfantul Dimitrie cel Nou: Traditii si obiceiuri. Ce e bine sa faci pentru o viata lipsita de necazuri

Romanii il sarbatoresc pe Cuviosul Dimitrie cel Nou de la Basarabi, proclamat ocrotitor al Bucurestiului in anul 1792, in vremea pastoririi Mitropolitului Filaret al II-lea, pe 27 octombrie. Moastele.

Sfantul Dimitrie cel Nou. Ce trebuie sa faci astazi daca ai un mare necaz

In fiecare an, pe 27 octombrie, romanii il sarbatoresc pe Cuviosul Dimitrie cel Nou de la Basarabi, proclamat ocrotitor al Bucurestiului in anul 1792, in vremea pastoririi Mitropolitului Filaret al II-lea.

incepe cel mai mare pelerinaj din Capitala: Mii de credinciosi, asteptati pe Dealul Patriarhiei pentru a se inchina la moastele Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou (VIDEO)

Incepe cel mai mare pelerinaj religios ortodox din Capitala. Sute de mii de credinciosi sunt asteptati in urmatoarele zile, pana pe 29 octombrie, pe Dealul Patriarhiei. Pelerinajul organizat joi, la care va.

Cum isi bate joc Guvernul de partenerii sociali: Olguta Vasilescu si Viorica Dancila i-au dat din nou afara pe membrii CES, peste noapte (FOTO)

Guvernarea PSD-ALDE continua sa mimeze dialogul social si sa scape de partenerii care indraznesc sa critice deciziile Executivului. Pentru a doua oara in cateva zile, toti membrii Consiliului Economic si.

Viorica Dancila, prezenta la slujba de Sf. Dumitru de la Patriarhie: Am venit sa ma rog pentru binele poporului romn

Premierul Viorica Dancila a participat sambata la Sfanta Liturghie, oficiata de patriarhul Daniel la Catedrala Patriarhala, de sarbatoarea Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )