Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila: Motiunea este o insiruire de falsuri

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Motiunea este o insiruire de falsuri

Premierul Viorica Dancila sustine ca motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP este o insiruire de falsuri. Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Motiunea tradeaza o aroganta incredibila. Discursul premierului intrerupt de strigatele de demisie ale opozitiei (FOTO, VIDEO)

Discursul premierului Viorica Dancila dint timpul motiunii de cenzura a fost intrerupta de mai multe ori de scandari de demisie ale opozitiei. Premierul a criticat faptul ca intreaga opozitie ar fi.

Motiunea este o insiruire de falsuri

Premierul Viorica Dancila a spus, miercuri, in plenul Parlamentului, unde se dezbate motiunea de cenzura a PNL, ca intreaga motiune este o insiruire de falsuri, ea acuzand opozitia ca mistifica realitatea pentru propriile jocuri politice. in timpul discursului premierului, parlamentarii liberalii au desfasurat un banner imens cu mesajul Luptam pana la capat pentru Romania, iar parlamentarii opozitiei au strigat de mai multe ori Demisia, in timp ce parlamentarii puterii au aplaudat, transmite News. ro.

Aplauze si huiduieli in Parlament. Viorica Dancila: Aceasta motiune nu reprezinta decat un joc politic. Romanii s-au saturat de scandal

Premierul Viorica Dancila sustine ca motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP este o insiruire de falsuri. Am parcurs cu atentie textul motiunii de cenzura si va.

Viorica Dancila, anunt despre banii de pensii

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri, in plenul Parlamentului, ca fiecare roman trebuie sa aiba libertatea de a decide unde sa isi tina banii de pensii. Potrivit premierului, NU s-a pus.

Viorica Dancila: Economia romaneasca este tigrul Europei. Motiunea, plina de dezinformari si miniciuna (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a criticat dur in discursul din timpul dezbaterilor pe motiunea de cenzura textul prin care opozitia ii cere demisia, prezentandu-l drept o serie de minciuni si.

Viorica Dancila, suparata pe glumele opozitiei: V-ati legat de aspectul fizic sau coafura adversarilor cand nu ati putut accepta performantele guvernului (VIDEO)

Glumele din mediul online, dar si ale opozitiei, au suparat-o pe Viorica Dancila. Premierul a tinut sa critice chiar in discursul de la motiunea de cenzura faptul ca unele persoane s-au legat de coafura.

Sigfried Muresan: Viorica Dancila nu este pregatita sa preia presedintia UE. 8 ani si 9 luni nu a facut nimic la Parlamentul European

Principala resursa de care are nevoie Guvernul Romaniei pentru a exercita cu succes presedintia UE este credibilitatea, ceea ce ii lipseste Executivului, sustine deputatul european Sigfried Muresan.

Siegfried Muresan: Viorica Dancila nu este pregatita sa preia presedintia UE. 8 ani si 9 luni nu a facut nimic la Parlamentul European

Principala resursa de care are nevoie Guvernul Romaniei pentru a exercita cu succes presedintia UE este credibilitatea, ceea ce ii lipseste Executivului, sustine deputatul european Siegfried Muresan.

Viorica Dancila, huiduita de opozitie in Parlament

A fost scandal in plenul Parlamentului in timpul discursului sustinut de premierul Romaniei, Viorica Dancila. Declaratiile prim-ministrului au fost intampinate cu huiduieli de catre reprezentantii.

SURSE: Viorica Dancila si-a anulat o vizita externa din cauza situatiei politice din tara

Premierul Viorica Dancila ar fi anulat o vizita pe care o avea programata saptamana viitoare in Oman, din cauza problemelor din politica interna, potrivit unor surse citate de Adevarul. Sefa Guvernulu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )