Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu pot accepta ca Jandarmeria Romana sa fie acuzata de actiuni si proceduri practicate peste tot in Europa (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu pot accepta ca Jandarmeria Romana sa fie acuzata de actiuni si proceduri practicate peste tot in Europa (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut in discursul saus in Parlamentul European ca la mitingul din 10 august jandarmii au intervenit impotriva protestatarilor violenti care au incercat sa ocupe sediul. continuă pe B1

Procurorii din CSM critica afirmatiile facute de Viorica Dancila in Parlamentul European

Sectia pentru procurori a CSM anunta miercuri ca a luat act cu ingrijorare de declaratiile publice ale prim-ministrului din Plenul Parlamentului European, privind functionarea sistemului judiciar din Romania. Magistratii sustin ca afirmatiile premierului sunt grave, nesustinute de fapte si nepermise intr-un stat de drept.

Minciunile, dezinformarile si manipularile premierului Viorica Dancila din Parlamentul European

Ca de obicei, ca si Liviu Dragnea sau dl Tariceanu, premierul Viorica Dancila minte si manipuleaza. Aceste minciuni trebuie demontate, cetatenii sa nu ramana cu impresia ca are dreptate. Iata declaratiile principale ale domniei sale, insotite de comentarii si explicatii.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Guvernul a crescut nivelul de trai al romanilor si de aceea romanii il iubesc (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o noua interventie, miercuri, in plenul Parlamentului European, in care a sinut sa le raspunda unora dintre europarlamentarii care au vorbit despre situatia din.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: in rapoartele MCV nu am vazut nimic despre protocoalele dintre serviciile de informatii si institutiile de justitie

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat miercuri, in plenul Parlamentului European, ca in rapoartele MCV nu a vazut nimic despre incalcarea drepturilor omului si despre protocoalele secrete dintre serviciile de.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu am venit ca sa dau socoteala! Critici DURE la adresa rapoartelor MCV (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la dezbaterile din plen privind situatia statului de drept din Romania, ca nu a venit sa dea socoteala. Va spun de la inceput ca nu am venit aici sa dau.

Carmen Dan, despre interventia lui Dancila n Parlamentul European: Este pozitia unui romn adevarat care si apara tara

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a catalogat interventia Vioricai Dancila in Parlamentul European drept pozitia unui roman adevarat care-si apara tara, precizand ca premierul a adoptat o atitudine corecta atunci cand a laudat Jandarmeria Romana, scrie mediafax.

Cum a reflectat propaganda rusa discursul cu valente epice al Vioricai Dancila n Parlamentul European: Lectie de demnitate, le-a rupt gura!

Discursul pe care premierul Viorica Dancila l-a sustinut miercuri in Parlamentul European este elogiat pe site-ul de propaganda al Kremlinului Sputnik, care vorbeste de valente epice si poate cel mai bun discurs tinut de un politician roman in acest for.

Premierul Viorica Dancila, mesaj dur la adresa oficialilor de la Bruxelles: Nu vom accepta niciodata un to do list

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj extrem de dur la adresa oficialilor europeni, miercuri seara, in contextul in care in Parlamentul European s-a discutat despre situatia din Romania. Dancila a.

Tomac: Dancila s-a comportat ca o persoana isterica, n Parlamentul European, deformnd realitatea / A mintit ca milioane de romni s-au aflat sub ascultare

Liderul PMP, Eugen Tomac, a scris miercuri peFacebookca premierul Viorica Dancila a mintit cu nerusinare atunci cand a spus in Parlamentul European ca milioane de romani s-au aflat sub ascultare. De asemenea, potrivit acestuia, Dancila si-a afirmat ticalosia prin afirmatia ca Jandarmeria a procedat corect in interventia de la protestul din 10 august, subliniind ca s-a facut de ras in fata intregii Europe.

Dancila, dupa dezbaterea din Parlamentul European:Sunt multe lucruri care m-au deranjat. Nu o sa acceptam niciodata un to do list

Premierul Viorica Dancila a afirmat intr-un interviu acordat miercuri, dupa dezbaterea din Parlamentul European privind Romania, ca spera sa nu se ajunga la o rezolutie a PE privind tara noastra si ca Romania nu va accepta niciodata un to do list.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )